Medianav Evo2 aldım 2012 Clio4 icon aracıma. Diğeri artık gerçekten işimi görmüyordu. Üzerinde 1.0.15.3 var. Bu cihaz için son sürüm 1.0.15.5 diye biliyorum ama araştırdığım kadarı ile harita ile ilgili bir problem var. Forumda araştırdım çözüm bulamadım. Çözüm bulan dosya paylaşabilecek arkadaşlar var mı ?
Şu linklere ulaşabildim fakat navigasyon sesi çözülmemiş henüz.
www.renaultfanclub.com
www.renaultfanclub.com
Bir diğer sorum da Eco menüsü aktif edersem bu cihazda çalışır mı 2012 model arabada?
Son olarak micom menüsüne geçiş için birçok kod buldum ama çalışmadı her sürüm için micom kodu değişiyor sanırm. Bu sürüm icin Micom kodu nedir?
Teşekkürler.
Şu linklere ulaşabildim fakat navigasyon sesi çözülmemiş henüz.
MediaNav MN3 (Evo2) Navigasyon kurulumu
Bildiğiniz gibi birçok MN3(Evo2) (Linux tabanlı sistem) No_Map yani Navigasyon olmadan geliyor. Bunun nedeni ise sistemin zaten Android ve IOS a entegre olması. Ancak ben yinede bu özelliği kullanmak istedim bir fransız forum sitesinde bu konuda birkaç betik buldum. Önce sistemi bozdum ancak...

1.0.15.3 Navigasyon Kurulumu (2022.07 başarsoft güncel haritası)
Şu başlıktaki dosyaları kullanarak haritayı güncel olan başarsoft 2022.07 haritası ile güncelledim, lisanslarını ekledim. her birini sırası ile kullanarak haritanızı güncelleyebilirsiniz. 1.0.15.3 versiyon için geçerlidir. 1. USB: Navigasyon dosyalarını temiz kurulum için sıfırlar. 2. USB...

Bir diğer sorum da Eco menüsü aktif edersem bu cihazda çalışır mı 2012 model arabada?
Son olarak micom menüsüne geçiş için birçok kod buldum ama çalışmadı her sürüm için micom kodu değişiyor sanırm. Bu sürüm icin Micom kodu nedir?
Teşekkürler.
Son düzenleme: