Media-Nav Güncelleme Problemi

kursatdogan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,

Clio4 ailesine katılalı 2 gün oluyor :) Aracım 2013 model 1.2 Icon paketidir.

Navigasyonumu güncelleme istedim. Fakat karşılaştığım problem aşağıdaki gibi.

Haritaların yedeğini(parmak izi) almak için usb ye flash bellek takıp güncelle dediğimde ekrana hiçbirşey çıkmıyor ve yedek almıyor. Ekranı kullanabiliyorum fakat Radyonun sesi vs. gidiyor. Radyo kapanmıyor. Ancak akünün kutup başlarını sökerek tekrar normale döndürebiliyorum. Bu arada 16 Gb Toshiba ve 8 gb Kingston flash bellek ile Fat32 formatında formatlanarak denendi.

Bu sorunla karşılaşan oldumu daha önce? Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler

Arkadaşlar bu konuda problem yaşayan olmadımı servisemi gitmem lazım?

2013 model Clio 0.9 TCe Icon aracım var. Bende de aynı problem oluyor. Akü ile bağlantıyı kesmeden de ekran kapanmıyor. 3 kere farklı zamanlarda denedim ve hepsinde aynı problem oldu.

Yetkili servisler de bu konuda çok bilgili değil sanırım. 1-2 defa sordum ama bilen pek yok. Herkes birbirine atıyor topu. Olduğu gibi kullanmaya devam ediyorum şimdilik.

Arkadaşlar bu konuda problem yaşayan olmadımı servisemi gitmem lazım?

Harita güncelleme başlığını takipte kalın.

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harita güncellemesi ile ilgili başlıkları inceledim ancak bu sorunla ilgili bir çözüm yok. Yetkili servisin zaten bu konuda dünyadan haberi yok.

Benim araçta yüklü olan versiyon kendi üzerinde gelen 2.0.5 versiyonu. Epey eski bir versiyon. Yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi bir sorun oluyor.

Bu konuda sorun yaşayan, çözen, bilgi sahibi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

Harita güncelleme başlığını takipte kalın.

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukarıda detayları yer alan bir sorun yaşıyorum. Bu sorunu yaşayan, çözen, bilgi sahibi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

Yukarıda detayları yer alan bir sorun yaşıyorum. Bu sorunu yaşayan, çözen, bilgi sahibi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

Ben bu arkadaşın verdiği dosylarla çözmüştüm. Bir bakin isterseniz.

http://www.renaultfanclub.com/renau...on-detected-navigation-stops-kes-n-cozum.html

Benimde teyp kapanmadi. Sonra arkadaşın verdiği yükleme dosyasını fat32 formatlayip içine attım.(lgu uzantılı olan). Sistem düzeldi ama haritalar aktif olmadı. Sonra harita dosyasını bulup usb ye attım ama lgu olanindan deği. Usb media nav a takip.test modundan galiba 8005 ve 0362 ydi kodları.bu kodları girerek test modunda win ce ekranina geldim. Nng ydi galiba klasörün adı onu tam hatırlayamadım. Wince ekraninda nng dosylarini sdcard4 içine direk attım. sonra haritlarda çalıştı. Hatta 2019 q2 .lgu haritasını bugün direk usb takip media nava taktigimda onuda güncellendi.

Kendi deneyimlerim sonucu anladığım şey önce sağlam bir media nav güncelleme dosyası bulup usb atıp media nav güncellemesini yapmayi deniyeceksiniz. Arkadaşın verdiği dosya işe yaramıştı. Baktınız olmuyor internetten media nav 4.0.6 ve ya 4.0.3 yazip kurtarma yazılımı bulucaksiniz lgu uzantılı ve deniyeceksiniz usb ile.

http://www.renaultfanclub.com/renau...ia-nav-urun-yazilimi-kurtarma-degisiklik.html

Bazen usb 1 kerede görmüyor.o yüzden dosya taninmadi diye bir hata verirse çıkarıp birdaha takmayi deneyin.

Hatirlardiklarim bunlar arkadaşlar. Benim aracim 2015 clio icon. Üzerindeki medi navda 1. Versiyon en fazla 4.1.0 olandan arkadaşlar.

Bence önce sayfanın altında verdiğim linketi rescue yani kurtarma yazilimi olan versiyonu atin usb ye deneyin. Baktiniz olmadı sayfanın üst tarafindaki linkte verilen lgu dosyasını deneyin. Yada tam tersi.deneyip görcez artık :)

Bu arada yazım biraz düzensiz oldu telefon dan yazdığım için.dogru yanlış tam bilmiyorum ama misal yazılım yüklenmedi haliyle teyp te kapanmiyor. Arabayi kitleyip dışarda 1 2 dakka bekleyin. Sonra tekrar arabaya binip yazilim yüklemeyi deneyin. Galiba bu sürede teyp bir kaç özelliğini kapatiyor.misal ben arabayı kitledikten sonra hersey kapaniyor doğal olarak ama teyp kapali bile olsa eğer yanında durursam Bluetooth ile telefon bağlantısı 30 40 saniye devam ediyor. Varsayim tabi bu anlattığım.

Son düzenleme:
Geri