Media Nav 4.1.0 Harita güncellemesi ihtiyacı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pelush01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pelush01

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. :) 4.1.0 yüklü bir MediaNav takılı aracımda. Yaklaşık 1 haftadır harita güncellemeye çalışıyorum fakat başaramadım. Forumdaki konuları tek tek okudum defalarca denedim. Olmuyor bir türlü. Sanırım bu haritalar yüksek sürüm media nav cihazlar için. Sürüm yükseltme konusunda da açıkçası tereddütteyim yavaşlama ya da hiç çalışmama sorunu çıkar diye korkuyorum.

Sizlerden ricam Media Nav 4.1.0 versiyon için elinde güncel harita dosyası olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Kazasız sürüşler dilerim :)

Harita güncellemede versiyonun düşük veya yüksek olması fark etmiyor media nawa dbot veya mediaskin kurmalısınız usb ye attığınız harita dosyalarını media nawın storecart4 deki map klasörüne kopyalamanız gerekecek. Öncelikle storecar4 dosyaların yededeğini usby almanızda fayda var yanlış bir işlem yaparsanız yedekleri geri yüklersiniz . media navınızdada bir sorun olmaz.

Cihaz 1.nesil dolayısıyla resmi olarak alacağı son güncelleme (benim cihazda ayni) size tavsiyem mediaskin yukleyin usb ye ordan kullanın çok güzel oluyor. Resmi sürüm de kalmış oluyor cihazda

Harita güncellemede versiyonun düşük veya yüksek olması fark etmiyor media nawa dbot veya mediaskin kurmalısınız usb ye attığınız harita dosyalarını media nawın storecart4 deki map klasörüne kopyalamanız gerekecek. Öncelikle storecar4 dosyaların yededeğini usby almanızda fayda var yanlış bir işlem yaparsanız yedekleri geri yüklersiniz . media navınızdada bir sorun olmaz.

dboot kurdum evet win ce altından dediğiniz gibi de yaptım. yeniden başlatınca dosyalar gitti
şimdi sadece baz harita görünüyor . navigasyonu açınca da konunun birinde arkadaşın paylaştığı gibi yeşil bir harita ekranı sadece. maalesef yedeğini de almadım daha önce. ne yaptıysam olmadı bir türlü. :/ frumda bir arkadaş komple storecard4 ün içini atmış on komple attım yine hata verdi. anlamadım ben neden böyle oluyor. forumda gezerken 7.0 için falan gibi yazılar gördüm bazı dosyalar için. kafam iyice karıştı :)

Cihaz 1.nesil dolayısıyla resmi olarak alacağı son güncelleme (benim cihazda ayni) size tavsiyem mediaskin yukleyin usb ye ordan kullanın çok güzel oluyor. Resmi sürüm de kalmış oluyor cihazda

media skin nedir onu araştırdım biraz kafam karman çorman şu an. :) yardımcı olursanız çok sevinirim :)

cihazıma 7.0.5 kurarsam dezavantajım olur mu ? yavaşlama gibi vs?

bir de sizdeki cihazdaki orijinal storecard4 ün içinin komple kopyasını sizden alma şansım var mı cihazlarımız aynıymış hem. :)

dboot kurdum evet win ce altından dediğiniz gibi de yaptım. yeniden başlatınca dosyalar gitti
şimdi sadece baz harita görünüyor . navigasyonu açınca da konunun birinde arkadaşın paylaştığı gibi yeşil bir harita ekranı sadece. maalesef yedeğini de almadım daha önce. ne yaptıysam olmadı bir türlü. :/ frumda bir arkadaş komple storecard4 ün içini atmış on komple attım yine hata verdi. anlamadım ben neden böyle oluyor. forumda gezerken 7.0 için falan gibi yazılar gördüm bazı dosyalar için. kafam iyice karıştı :)

(Youtube) renault clio4 media naw harita güncelleme Yazın izleyin Birşeyleri yanlış yapıyor olmalısın.

Başkasından storecart4 dosyası almanıza gerek yok alsanızda uyum sorunu olabir diye düşünüyorum sizin renaw harita (navigasyon) çalışıyorsa çökmemiş demektir kendi storecart yedeğini almanız yeterli. NNG dosyasının (klasör) yedeğini almanız yeterli haritanın tüm dosyaları nng klöründe . tabi storecartı hepsini yedeklerseniz daha garanti olacaktır biraz kopyalama uzun sürer sadece.

Benden bukadar👍

media skin nedir onu araştırdım biraz kafam karman çorman şu an. :) yardımcı olursanız çok sevinirim :)

cihazıma 7.0.5 kurarsam dezavantajım olur mu ? yavaşlama gibi vs?

bir de sizdeki cihazdaki orijinal storecard4 ün içinin komple kopyasını sizden alma şansım var mı cihazlarımız aynıymış hem. :)

Istanbul dayım dosya boyutu 5.7gb igo navigasyonu kullanabilirsin daha kullanışlı, video izleyebilirsin çok güzel skinler var. Youtube da mediaskin diye ara birçok video var.

Kardes 5.7 gb dosyayi nereden indirdin acaba.Bir yardimci olsan bende indirsem.Buradan linki paylasmazsan da pm ile yollarsan memnun olurum.Ya da haftaya Istanbul a geliyorum ben. Elden de alabilirim musait olursaniz

Istanbul dayım dosya boyutu 5.7gb igo navigasyonu kullanabilirsin daha kullanışlı, video izleyebilirsin çok güzel skinler var. Youtube da mediaskin diye ara birçok video var.

Geri