Mazot Filtresi Değişimi Sonrası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lampetia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lampetia

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracın mazot filtresinin Orjinali ile değiştirdim ancak şuan aracım sabahları vak vak pompayı sıkmadan çalışmıyor. Bu aracın havası nasıl alınır. Vak vak pompayı sıktığımda mazot pompasına yakıtı çektiğini duyabiliyorum. Bu sebeple araç çalışıyor gün içerisinde problem yok ancak gece bekleyip sabah çalıştırmaya çalışınca vak vak pompayı sıkmadan çalışmıyor.

Mazot hortumlarında hava kabarcığı görülüyor mu ? Sistem bir yerden hava alıyor olabilir diye düşünüyorum aracın çekişi zayıf mı

34VR1415

Hocam aracın çekişi herşey normal hava kabarcığı vardı bu sabah hepsini aldım. Sabahları pompayı sıkmadan araç çalışmıyor. Bu şuanda şeffaf boruya baktığımda hiç hava kabarcığı yok. Yarın yine aynısı olacak diye çekiniyorum. Valf tarzı birşey var pompadan sonra gelen oraya bastırarak havayı çıkardım sonra pompaya bastığımda dolma sesi geldi mazot filtresi tarafında.

Bu aracın hava alma şekli nasıldır tam net bilen varmı acaba?

Mazot filtresi üstünde siyah tapa var benim 105lik kangoo da oradan alınıyor gevşetip vak vak pompayı pompalayip alınıyor

34VR1415

Benim aracımın mazot filtresi böyle 42a560fecb71010bd85c1bb7f1045bdd.webp siyah tapa üstteki

34VR1415

Benim filtrede böyle birşey yok hocam :(

Benim araçta 2012 ye kadar bu filtre varmış

34VR1415

Hocam teşekkürler halletim. Valften havayı alınca sıkıntı kalmadı.

Benim araçta 2012 ye kadar bu filtre varmış

34VR1415

Geri