Sanıyorum bir 6 ay kadar oldu hatta daha fazlaönce motor sıcakken marş basmamaya başlamıştı ha arada mutlaka alıyordu son dönemlerinde soğuk sıcak farketmez olduişte o ustaya sor başka birşey der servise sor parça yok der vs bugün bi zahmet yaptırayım artık dedimMatrax kardeşime inat eski sanayiye kırdım rotayıheheonamı gitsem bunamı derken şeytan azapta gerek bir baktım büfe+oto elektrikheheniyeyse!elektrikçinin orada stop ettim büfeye girttim 1 sigara aldım ve araca geri dönüş bak bak plana bak muhteremhehetabii ne gariptirki basarım basarım çalışmaz niyeysehehee bunlarda eşşek değil ya geldiler hayırdır abi filan yaw dedim anlamadımki geçende böyle yaptıydı nazar değdi galibahehenerden bilsin gariplerim tilki tuzak kuruyore abi biz elektrikçiyiz bakalım demesinlermiheheaaaa dedim hiç farketmedimdiheheyapalım ustamda dedim önceden hazırladığım parayı cüzdanda onlarada göstererek 40-45 mio param var mahcup olmayalım sonra sizeqwyok abi bakalım edelim hallederiz12 3sağolsunlar varolsunlar kömür bitmiş burçlar vs değişti vee otomatikte arızalı çıktı ben elbette kurbanlık koyun taklidi yapıyorum halaheheyarar çıkma bir otomatikte takıldı ayarı vs zehir gibi olduparayı verirkende al abi 10tl sende kalsın gaz parası ne olur ne olmaz dediler12 3neticede 35 tl'ye olayı hallettikha dedim borcum filan kaldıysa bir ara bırakayım?yok abi olurmu öyle şey iyi helal edin dedim ve gazladım denize doğrue içim rahatmı rahat valla hehe