MarŞ basmama sorunu

Karlıdağ

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
93 Reno9 spring Marş dinamosu bazen tık sesi geliyor çalışmıyor. Bir kaç defa sonra marş basıyor.
Tamirciler Röle takılırsa sorunun çözüleblieceğini söylüyor,sizce röle falan taktırmalımıyım? marş anahtar kısmında arıza olabilirmi?

aynı sorun bende de vardı röle taktılar şu anda bir sıkıntı yok. sanırım arıza kontak anahtarından kaynaklanıyor.

Cevap yazınızdan sonra Kontak anahtar kısmı ve sigortaların oradaki kablo soketlerini elden geçirdim. Şimdilik sorun halloldu gibi her seferinde marş alıyo..Röle ye gerek kalmadı gibi şimdilik.... Teşekkürler..

Ben direk marş otomatiğini değiltirdim halloldu.Yanlız elektriksel arıza var ise ve bidaha tekrarlarsa direk kontaktan marş motoruna kablo çekin.:eyv

Mars motoruna baglanan kablolar yag vb seylerle kirlenip temazsizlik yapabiliyor tekrarlarsa onlarida elden gecirin

bu tık tık sesi bizim 88 model broadwayimiz de de vardı , bence bir yerlerde temassızlıktan dolayı oluyordu :)
Rainbowum da yok inşallah da olmaz :))

merhabalar dün aynı sorunu bende yasadım ustaya götürdüm marş otomatiği artık işlevini kaybetmiş onu değiştirdiler şimdi tıkır tıkır çalışıyor.maliyeti ise 40 tl + işçilik .

Geri