marş almama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gsenel41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gsenel41

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracim megane2 2004 kartli otomatik vites.aracim bugun ilk çalışmada start pa bastim calismadi. ardindan tekrar bastim calisti. frene tam basmadigimi düşündüm. birkac saat sonra biryerde biraz durduktan sonra. tekrar arabama.bindim aynisi oldu anladimki bir problem var.acaba sorun nedir?

Acilen bir motor ustasına gidip manyetik kaptör ve soketini değiştirtin. ilerleyen zamanlarda hiç olmadık bir yerde çalışmamakta inat edecektir ;)

bu sorunla ilk defs 10gun once karşılaştım. aracim 15dk stop halinde olduktan sonra calistirmayi denedim. 2. marsta calisti. ikinci defa bu sabah motor sogukken ayni sekilde 2. marsta calisti. ve gun icerisinde ikinci marsta calisti. problem dediginiz parcadan mi kaynaklidir kesin cozummu yani... nedeni nedir ve basima neler acar yapilmazsa...

araçta benzin cok az olduğu durumlarda boyle.yapar mi. uzun zamandir benzin almiyorum ısik yaniyor düşündürdü...

Bu arızayı manyetik kaptör veya soketinden yada benzin pompasından yapar.

aracim megane2 2004 kartli otomatik vites.aracim bugun ilk çalışmada start pa bastim calismadi. ardindan tekrar bastim calisti. frene tam basmadigimi düşündüm. birkac saat sonra biryerde biraz durduktan sonra. tekrar arabama.bindim aynisi oldu anladimki bir problem var.acaba sorun nedir?

Araç otomatik vites ve daha önce gaza basınca düşük vitese atma olayı vardı (Normalde gaza çok basınca düşük vitese alır). Bu da vites kutusu üzerindeki aşağıdaki parçadan kaynaklandığı ihtimalini güçlendiriyor. Bu parça ayarsız olduğunda ilk çalıştırmalarda vites geçişlerinde sorunlara neden olabiliyor.
http://nazya.com/freeshipping/produ...8-508-citroen-c4-c5-skrz-al4_32400786990.html

Geri