Malatya yolcusu kalmasın :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Abiler kardeşler arkadaşlar.

Yarın akşam perşembe günü saat gece 12 gibi memleketim malatyaya bayram için gidiyorum yolum epeyce uzun 1100 km yolum var megane üzmez beni umarım son olarak bakımlarımı yaptırdım maşallahı var :)

İstanbul üzerinden adapazarı bolu ankara kırşehir kırıkkale kayseri sivas üzeri malatyaya varacagım arkadaşlar yaklasık 3 hafta gibi kalmayı planlıyorum forumdan sizlerden birazda olsa uzak kalacağım ancak tamamen kopmam mümkün degıl tabiki her aksam mutlaka gireceğim kalın sağlıcakla..

Gidip gelirken ve tatıl boyunca güzel fotografları sizin için çekmeyi unutmayacağım:)

iyi yolculuklar kardeşim şimdiden nazik kullanırsan üzmez bence :) yakıt tüketim değerlerini ve güzargah resimlerini istiyoruz biz gitmiş kadar olalım ona göre :) :) :eyv

İyi Yolculuklar Emrem , Kazasiz Belasiz Gitmen Dileğiyle :eyv :eyv

Allah yolunu açık etsin kardeşim. Kayseri'ye kaç civarı gelirsin bilmiyorum ama eğer yolda oyalanıpta akşama doğru burada olursan sana bir iftar yemeğini yedirmek isterim. Haberleşelim inşallah.

Hayırlı yolculuklar kardeşim yolun uzun güle güle git gel inşallah =)

Yolun açık olsun kardeşim, Rabbim lastiğine taş deydirmesin :eyv güzel bir tatil olacaktır 3 hafta :)

(1.5 dCi ile mazot yakarak gönderildi.. Tapatalk)

Allah yolunu açık etsin kardeşim. Kayseri'ye kaç civarı gelirsin bilmiyorum ama eğer yolda oyalanıpta akşama doğru burada olursan sana bir iftar yemeğini yedirmek isterim. Haberleşelim inşallah.

Çok sagolasın değerli abim :)
Tahminen sabah 8-9 arası kayseriden geçerim abicim ancak aksi bişey olursabi dağ başında lastiğimiz patlar aracımız bozulur o sekılde ararız yoksa rahatızlık vermeyi düşünmem abim :))

Yeni yapılan cevre yolu üzerinden kayseri tomarza pınarbası gürün güzergahından devam edecegım abi tekrardan sagolasın düşünmen yeterli

Tugay, Tayfun abi, Yusuf abi burak sizede ayrıca teşekkür ediyorum sagolasınız

Geri