Mais Bursa Şube Müdürlüğü 01/03/2011 Tarihli 2011 Model Sandero Fiyat Listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Solenza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Solenza

Ersin ŞENTÜRK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

Araç için 10.000 peşin üzeri için kredi olanağını sordum. Tablo şu şekilde;

Son düzenleme:
Bütün firmalar metalik renk farkı almaya başlamış...

Mustafa Abi zaten firmanın biri bir şey yapıyor diğerleri direkt uyguluyor. Olan bize oluyor.

Dünyada Bir Maliyet Artişi Söz Konusu Ondan Usta

stepway bu ay içerisinde ellerinde olacakmış maalesef önceden satılmış. Geldiğinde haber verecekler gidip aracı inceleyeceğim. Nihai kararımı da blackline1.5dci+güvenlik paketi+Yolcu hava yastığı veya stepway 1.5dci+yolcu hava yastığı arasında vereceğim.

abi bugün ofise geldim bizim muhasebeci bana sanderoyu gösterdi 2011 model blackline 1.4 çok hoşuma gitti fakat 75 beygir olması biraz kötü...dacia nın kendi sitesinde bu şekilde diyor fiyata;
Dacia-Ürün Gamı-Sandero-Fiyatlar

Kredi olanaklarını inceledim 15 bin peşinat ile 36 aya varan taksit seçeneği dikkatimi çekti ve cazip geldi;
Dacia-Ürün Gamı-Sandero-Fiyatlar

sonra sordum peder beye meğer arabayı bn ehliyet alıyorum die almayı düşünüyormuş taksitleride ben ödeyecekmişim...sırf onun arabayı kullanmıyayım die...:):)

aslında bu araç çok güzel ve sportif bir görünüşüde var çok hoşuma gitti...ama olması gereken özellikleri opsiyon seçeneği olarak sunmalrı da çok garip bi durum yani.:):)

renault zaten opsiyonları ile ünlü bir marka haline geldi :)

Blackline çok hoşuma gidiyor...:eyv

olabilir wlla çok ucuz bu dacialar insann aklına drek kalitesiz olduğu fkri düşüyo ama araştrdım araçları tantmak için bu kdar ucuz yapıyolrmış ve yok satılıyormuş gerçekten kalite konuşor nede olsa renault un alt frması:)

Üretim videolarını izlerseniz kaliteli üretim yapıldığını göreceksiniz :eyv

Geri