Lütfen yardım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan S.yildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.yildiz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımı yeni aldım 2014 model clio sporttourer aracımı temizlerken pedalın orda fotoğraftaki gibi işlemler yapıldığını gördüm köpük sıkılmış ve paslı parçalar var burda nasıl bi işlem yapılmış olabilir neden köpük sıkmışlar yada bu köpük olayı sizlerde de var mı? Aracınızı kontrol edip cevap yazar mısınız? Psikolojim bozulmak üzere..

9mJvWk.webp

https://hizliresim.com/9mJvWk

Aracı sürücü kursundan mı aldın. Sağ ön koltuğun otarafınada bak oradada bir işlem yapılmışsa sürücü kursunda çalışmış olabilir araç.

Hayır araç filo aracı ama o tarafa da bakayım yinede başka bişey geliyor mu aklınıza?

sarı tabakadan bahsediyorsanız, aracımda da var, 2014 model sıfır almıştık

Sıkıntı yapma kardeşim benim araç da sıfır aynısı aklına bir şey gelmesin. İşte yerli malı alıyoruz böyle görüntülerle karşılaşıyoruz. ondan sonra araç satamiyoruz diyorlar, dünyanın parasını ver arka bagaj tarafında halının altına bak macun görürsün konu bu yani.. :-)

Benim megane aracımda böyle. direksiyon mili küflü renoların %90 ı böyle

Teşekkürler arkadaşlar valla rahatladım üretimden böyle olsun sonradan olmasın da sıkıntı yok :)

Canını sıkma arkadaşım benimde 2013 tourer var bende de aynısı.İçin rahat olsun.Araban hayırlı olsun güzel günlere binerken insallah

Kardesim valla bende cuma gunu aldim baktim bana da garip geldi. Buraya yazmaya bile cekindim. İyi olmus. buraya yazmayada cekindim. Aynen benimkide böyle. Bende gaz pedalinin ordaki ucgen paslı parcaya takilmistim.

O sarı köpük orjinal ses izolasyonu, hatta ilk çıkan modellerde siyah yalitim var.aracta sorun yoksa o kadar pas,önemli değil.

Geri