lütfen yardım aks lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OnuR3916
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnuR3916

Kayıtlı Üye
16-Bursa
Arkadaşlar merhaba

Aracımın sağ önde virajda gaza bastığımda gelen takır takır bir ses var . Sol taraftada aynı ses var ancak sağ taraftaki gibi değil.
Birkaç arkadaşım değiştirmemi söyledi ancak fiyat araştırdığımda tek aks 400-600 arası değişiyor oda yan sanayi.

Bursada oturuyorum çıkmacı bilen varmı .

Bu arada aracım 2000 model RTE otomatik .

Tamda kardeşimin düğün üstü bataktayken çok kötü oldu bu yardımcı olabilecek kimse varmı bana :(:(

İnternetten Clio 2 için aks fiyatlarına bir bakın.150-200 lirayı geçmemesi lazım.Size neden öyle fiyat vermişler anlamadım.
Geçen hafta arkadaşımın otomatik Megane 2 için komple sağ aksı 190 liraya aldık..Hemde uzun olanı.Diğer tekerdeki daha ucuzdur.

Arkadaşlar merhaba

Aracımın sağ önde virajda gaza bastığımda gelen takır takır bir ses var . Sol taraftada aynı ses var ancak sağ taraftaki gibi değil.
Birkaç arkadaşım değiştirmemi söyledi ancak fiyat araştırdığımda tek aks 400-600 arası değişiyor oda yan sanayi.

Bursada oturuyorum çıkmacı bilen varmı .

Bu arada aracım 2000 model RTE otomatik .

Tamda kardeşimin düğün üstü bataktayken çok kötü oldu bu yardımcı olabilecek kimse varmı bana :(:(

Aks fiyatını yüksek söylemişler. 2 çeşit aks var biri absli araçlar için diğeri abs siz. absli olanlar biraz daha pahalı. Taş çatlasa 200 tl dir. tavsiyem çıkma değil sıfır alın sonuçta aracın hayati parçası.

hocam abs li benim araçta ama orjinal sordurdum 1000 tl dediler tekine peki bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Sağolasın hocam teşekkürler sen alışveriş yaptınmı bu siteden güvenilirmi ?

Sağolasın hocam teşekkürler sen alışveriş yaptınmı bu siteden güvenilirmi ?

Rica ederim.Tabi çok sağlamlar.

Çok teşekkür ederim o zaman yarın gönül rahatlığıyla arayıp hallede bilirim inşallah hayırlı geceler :)

Geri