Lütfen aracınızı çalıştırmadan önce kontrol edin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Lütfen aracınızı çalıştırmadan önce kontrol edin çünkü bir sokak hayvanı ısınmak için aracınıza sığınmış olabilir :)

995592_10152053301627622_1403665008_n.jpg

oldu olacak anahtarları da verelim abi :D

Bende başlığı görünce, ahanda dedim faydalı bilgilere kavuşacağım. Ama nerdeeee.ıslık

Bence gören daha iyi anlar :eyv

hehehehehehe

Bu Soğuğa Biz İnsanlar Dayanmiyoruz , Gercekten Doğru Bir Uyari Mustafa Abim Dikkat Etmek Lazim :eyv :eyv

Sabah Kalktığınızda Bu Manzarayla Karşılaştınızı Düşünsenize hehe hehe İşin Şakası Bir Yana Ben Binmeden Bir Ufaktan Sallıyorum Aracı Garajda Kediler Giriyor Hep Arabanın Altına

Bizim halıcının Seat Leonu 20 gündür kullanılmıyordu,2 gün önce arabayı çalıştırmak istediler,çalıştırmadan önce kaputu kaldırıp baktılar, lağım faresi motorun üzerine yuva yapmış bunlar kaputu açınca üzerlerine pıslamış :D
Bunlarda kovalayınca alt tarafa kaçtı ama aracın altına inmedi oralarda bir yerlerde beklemeye başladı,arabayı çalıştırdılar fare yine inmedi aşağıya,bekleyin egzozttan çıkar birazdan dedim komşuya ama o kadar beklemelerine rağmen giren çıkan olmadı
:goz
O vaziyette binip gittiler Leonla...
Farenin akıbetini halen bilemiyoruz... :D

Bizim halıcının Seat Leonu 20 gündür kullanılmıyordu,2 gün önce arabayı çalıştırmak istediler,çalıştırmadan önce kaputu kaldırıp baktılar, lağım faresi motorun üzerine yuva yapmış bunlar kaputu açınca üzerlerine pıslamış :D
Bunlarda kovalayınca alt tarafa kaçtı ama aracın altına inmedi oralarda bir yerlerde beklemeye başladı,arabayı çalıştırdılar fare yine inmedi aşağıya,bekleyin egzozttan çıkar birazdan dedim komşuya ama o kadar beklemelerine rağmen giren çıkan olmadı
:goz
O vaziyette binip gittiler Leonla...
Farenin akıbetini halen bilemiyoruz... :D

Denişik Bir Durum O Fare Erkekmiydi Ki Acaba ?

ÇaY VaRMı UstA

Denişik Bir Durum O Fare Erkekmiydi Ki Acaba ?

ÇaY VaRMı UstA
Çay kahve sahlep hepsi var başkanım,buyur gel...:eyv

Geri