LPG’ye şok zam!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
lpg-160.webp

Otogaz satış fiyatlarında bugünden geçerli olmak üzere litrede ortalama 8 ile 10 kuruş arasında zam yapıldı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, fiyat artışının ardından otogazın litre fiyatı Ankara’da 2,76 liradan 2,85-2,86 liraya, İstanbul’da 2,71 liradan 2,78-2,81 liraya, İzmir’de ise 2,71 liradan ile 2,80 liraya yükseldi.
Otogaz ürünlerinin perakende satış fiyatları, dağıtım şirketlerinin maliyetine ve rekabet şartlarına, illere ve söz konusu şirketlere göre farklılık gösterebiliyor.

http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/lpgye-sok-zam-546546/

Ne diyeyim yakında araç çıkaramayacak kimse :(

Soyguna devam, en az 3 de 2 kontak kapamalı onuda yapacak topluluk değiliz. Sonuç soygun her daim devam edecektir.

Hep Bizemi Zam Yapacaklar Azda LPG'ye Zam Yapsınlar :D

benzinle kullanasım var arabayı.

durmak yok
37BD3F5AB4E4FF09B7FD79340023323E.jpg
' ğa devammmmmmmmmmm
:pislik:pislikbenzin olmuş 5.20 lpg öyle herbişeyin fiyatı uçuşlarda ammaaaaaa milletinvekilleri dünyada görülmeyen maaşları alır iken asgari ücrete emekliye azıcık ucundan yok ya yaşanacak yer olmaktan çıkardılar artık güzel ülkemi millet bunada eyvallah der geçer gider yeterki PADİŞAHLARI SAĞOLSUNNNNNNN:sinirli

Birsey oldugu yok hala ayni fiyattan aliyorum avrupa yakasinda taksim yolunda po benzin istasyonunda 2.30 tl lpg anadolu yakasinda 2.40 tl

Bir kaç sene sonra Türkiye'den temelli gideceğim için ben sıkıntı etmiyorum bu benzin konusunu ama ülke için BÜYÜK bir sorun. kimin ne mal olduğu biliniyor ama işte insanımız cahil olduğu için sonu gelmez bu zamların..

Geri