Lpgden Benzine aLınca aşırı Kokusu :((

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
SeLam ArkadasLar Aracım 97 model 19 .. Surekli LPGde kullanıyorum aradabir iyi gelir diye benzine aLıyorum uzun yollarda ama aşırı benzin Kokusu oluyor bunun nedeni Ne oLabilir ??????

Benzin borularında kaçak olabilir en borularından, eğer öyleysede büyük ihtimal çatlaktandır.Fazla pahalı bişey değil değiştirebilirsin benzin borularını.
Onları değiştirmişken benzin filtresinide değiştir aradan çıkar oda pahalı değil fazla

Aracı LPG'ye alıştırmayın kuzen alıştırdı Benzinde çalışmıyor. Dikkat edin.

Olmaz bir şey zamanla alışacaktır . Bir kaç gün sürekli benzinde kullanın borular alışsın . Sonuçta benzin pompası dahil hiç birinden yakıt geçmedi .
Geçen gün bir broadwayde aynısını yaptı , geçti sonra .

Eğer halen devam ederse tehlikeli olur ( Araç yanabilir )
Boruları değiştirin .
R-12 benzin filtresi taktırın onların sistemi çok güzel . Renault 9 lara uygulanıyordu , R-19 lara denemedim .

Benzin borularında kaçak olabilir en borularından, eğer öyleysede büyük ihtimal çatlaktandır.Fazla pahalı bişey değil değiştirebilirsin benzin borularını.
Onları değiştirmişken benzin filtresinide değiştir aradan çıkar oda pahalı değil fazla
Servise gösterdim tüm borular filtre pompa kontrol edildi birsey bulunamadı :S Kacak yok Sadece koku yapıyor bulamadım nedeni .. BEnzinde sorunsuz calısıyor sadece koku probblem..

Aracı LPG'ye alıştırmayın kuzen alıştırdı Benzinde çalışmıyor. Dikkat edin.
Bu cok zayıf bi ihtimal BEnzinde calısmıyorsa kesinLikLe problem vardır Servise gosterilmesi LAzım benzin LPGden daha Guzel calısır.. Surekli LPGde olması Benzinde teklemeye sebep olabilir ama kısa zamanda o da düzelir ..

Olmaz bir şey zamanla alışacaktır . Bir kaç gün sürekli benzinde kullanın borular alışsın . Sonuçta benzin pompası dahil hiç birinden yakıt geçmedi .
Geçen gün bir broadwayde aynısını yaptı , geçti sonra .

Eğer halen devam ederse tehlikeli olur ( Araç yanabilir )
Boruları değiştirin .
R-12 benzin filtresi taktırın onların sistemi çok güzel . Renault 9 lara uygulanıyordu , R-19 lara denemedim .

Eyvallah abicim sagoLAsn Broadwaya olduysa benim araba 1.4 KArbüratör zaten broadwayla aynı motor ;)

Kadioglu89 , aracının karbüratör ayarı LPG için yapıldığından sorun çıkıyor olabilir . Bu gibi ayrıntılara da dikkat edin .

Depo havalandırması

Kadioglu89 , aracının karbüratör ayarı LPG için yapıldığından sorun çıkıyor olabilir . Bu gibi ayrıntılara da dikkat edin .
Arkasdasm LPG Servisinde Calısıyor Surekli arabam orda. LPG ayarıda benzin ayarıda yapılı Problem yokki Rolanti ayarsız olur cogu LPGli aracda benznde stop eder. Bende oda yok ama isTe Gel görki.. Koku

Geri