lpg yakıt değeri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erhanmat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erhanmat

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar.2005 1.4 8v sedan clio aracıma 1 ay önce atiker lpg taktırdım.İlk depoyu doldurup test ettiğimde yarısı şehir içi olmak üzere toplamda 280 km yol gitti.Lpg tankı simit yaklaşık 30 lt alıyor.Fiyat olarak hesabımda ise litre fiyatı 2,2TL den km başına 21 kr yapmakta.Arkadaşlarım bu değerin yüksek olduğunu söylüyorlar.Gaz ayarına gittiğimde ise kalibrasyonun normal olduğu söyleniyor.Gaza geçerken ilk kullanımda silkeleme vardı gaz basıncını artırarak hallettik.Fakat ayar konusunda kuşkularım var.Kullanan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

2000 1.6 var bendede 21kr yakmakta şehir içi

yakıt değerlerini aşağıya çekmek isertersen arabanın bakımlı olması lazım
1-ateşleme bobinleri
2-bujı
3-hava filtersi
4-lastik basıncı
5-düzgün yakıt
6-sakin kullanım

benim aracım 1.4 16v 98 hp clio 2 2001 bendede atiker var
denemediğim gaz kalmadı diyebilirim
sıralamam şöyle
güvenalgaz
opet
diğerlerinden almamaya çalışıyorum
birde bütün tüm opet ve güvenalgaz satanlar iyi demiyorum satan şirketden şirkete malesef fark var evime yakın yerde opet var hiç bir opet oranın performansını ve km gibi olmuyor. işterine yakın yerdede güven algaz buldum bu iki şirket haricinde almıyorum gazım bitersede benzinle idare ediyorum daha önce sağdan soldan alıpda çok pişman oldum.
araçtan aracada fark ediyor. bana göre bu iyi derim sizin araç beyenmeye bilir

Son düzenleme:
2000 1.6 var bendede 1 ay öncesine kadar 20-21 kuruş yakıodu.bir uzun yol yaptık sonrasında arttı.sıbob ayarı yaptırdık sonra yine gaz ayarı oldu ama yinede 24 kuruş yakıor şimdi .
bursada bildiğiniz sağlam gaz ayarcı varmı arkadaşlar

gazı nasıl hesap yapıyorsunuz anlatabılırmısınız ben bı turlu hesaplayamadım 60 tl ye 200 km sehır ıcı gıdıyorum

gazı nasıl hesap yapıyorsunuz anlatabılırmısınız ben bı turlu hesaplayamadım 60 tl ye 200 km sehır ıcı gıdıyorum

Km'de 33 kuruş yakıyorsunuz buda haliyle çok GAZ ile yapılıyorsa.

Km'de 33 kuruş yakıyorsunuz buda haliyle çok GAZ ile yapılıyorsa.
cok tesekkur ederım dostum evet baya fazla

arkadaşlar 2000 clio 1.4 8v sedan aracım 1 lpg ye 9 km yapıyor. çok mu yakıyor acaba?

Bnde 2000 clio rxt var uzun yol 15.1 yakıyor ş. İçi taş çatlasın 20

Sent from my iPhone using Tapatalk

dün hesapladım yazın 20 krş yakan araç şu an 27 krş yakıyor 1.6 rte 2000 model

Geri