LPG tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onegi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onegi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar. 2005 model otomatik scenic dinamik model aracıma AKL marka (sistem atiker beyin zavoliymiş) LPG taktırdım depo olarak 42lt simit depo takıldı. şimdi ilk depo bitti ve güncel fiyatlara göre 36 kuruş gibi bir yakıt yaktı. taktırdığım yere gittim fazla yakıyor dedim adam %10 daha kıstı şimdi ikinci depoyu kullanıyorum. sonucu yine buradan paylaşırım.

Sizlerin LPG'li araçlarınızda tüketimler ortalama ne kadar? benim araç otomatik olduğu için biraz fazla yakar onu kabul ediyorum ama genel bir kıyas yapmak istiyorum.

BRC kullanıyorum 32 lt lpg ile şehir içinde 275 km gidiyor
LPG 1.99
Otomatik 2004 scenic II
Dur kalk trafiği istanbul

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BRC kullanıyorum 32 lt lpg ile şehir içinde 275 km gidiyor
LPG 1.99
Otomatik 2004 scenic II
Dur kalk trafiği istanbul

Bu 32 litre deponun aldığı litre değilmi. benimki de depo 42lt fakat 35lt civarı doluyor. ilk depo kullanımda 239km yol yaptım onuda yazayım.

50 lt tank taktırdım ama 32 lt alıyor

Sana tavsiye lpg bujisi kullan

2008 grand scenic 2000 cc 136 hb bva uzun yolda 214 kuruş. şehir içi 350 kuruş yakıyor lpg simit tank

10kmlik adım adım ilerleyen trafikte 30lt lpg 196 kmde bitiyor. 1.6 otomatik

10kmlik adım adım ilerleyen trafikte 30lt lpg 196 kmde bitiyor. 1.6 otomatik
Söz konusu scenic se yakıt konusuna takilmamak lazım bu araba seviyor yakmayi

Ben yakıttan memnunum. Eğer yol açık olursa 30lt lpg 250-260kmde bitiyor. Haftaya şehir dışı yapıcam yazarım değerleri

Benim beklentim de bir depo ile 250 olmasi aslında. Sadece emin olmak istiyorum. Peki hepimizde benzin göstergesi sapitiyor degilmi. Dün akşam benzin göstergesi kırmızı yandı sabah hala kırmızı yanıyordu. Bakkalda durdum calistirdigimda iki çizgi olmuştu.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri