lpg de benzin ibresi dusme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsynsrmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsynsrmn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracim 2013 yeni kasa 1.2 symbol lpg taktirdim gayet memnunum fakat lpgdeyken arabankendini benzinde gittigini saniyor ve benzin ibresi dusuyordu bir cok lpg ciye elektrikciye gittim yapacak bisey yok dediler bende enson kendi arastirmalarim sonucu bu sorunu cozdum ve gayet guzel calisiyor ayni dertten muzdarip arkadalara yardimci olabilirim herkes kendibarabasina cook basitnsekilde takabilirr

Çok faydalı bir konu olur bence lütfen resimsel ve anlatımsal olarak bir konu açın ve diğer üyeler ve bu sorunu ilerde yaşabilecekler için arşiv olarak kalması taraftarıyım şimdiden elinize sağlık :eyv

Bende internetten buldum ama kimse denememisti pejocularin sitesinde var bir bas birak buton aliyoruz bir 47 ohm direnc ikisi 1 tl birazda kablo aliyoruz koltugun altinda bi kapak var onu aciyoruz icerisinde 4 adet kablo var onlardan ince olan ikisini genelde mavi ve beyaz cakmakla azicik isitip soyuyoruz sonrada buton icin kablo bagliyoruz oteki ucunada butonu bagliyoruz kaplonun birini kesip arasina 47 lik drenci baglayinfa is bitti hayirli olsun kontak kapaliyken butona basarak kontagi aciyoruz depo full gosterio birakinca kendi kendine inip ne kadar benzin varsa onu gosteriyor bu kadar basit

Geri