LPG Beyninide değiştirdim ..

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Europayı aldığımızdan beri size güzel bir parça takıp gelemedim :(
LPG beyni dün Samsun Şıklar Otogaz da değişti , ALDESA marka beyin takıldı 150 lira .

Aracı Test için bilgisayara soktuk , Karbonmonoksit 6.47 gibi bir değer gösteriyordu . Normali 3.50 - 2.50 arasında olacakmış .
LPG beyninin gaz ayar vidası ile oynandı sonuna kadar açıldı değer değişmedi , tamamen kapandı değişmedi .

Beyini değiştirdik , şuan 2.60 Karbonmonoksit değerim .
Hava filtresinde ve kelebek boğazında ne kadar bant ıvır zıvır varsa söküldü . Arabanın hava girişleri stok ve süper oldu .
Hem arabanın ciğerinin önünü açtık hemde stok olmasını sağladık .

Sadece LPG de ufak bir titreme var , benzinde rolante 7.50 , LPG de biraz dalgalanıyor .

Ayrıca SONAX hızlı sıvı cila aldım . Bugün uygularım .

hacı hayırlı olsun keşke lovato alsaymışsın lovato burda 120 lira ben sana alır gönderirdim..aldesada iyidir yerli mal sonuçta kullanmak lazım aslında.sonax iyidir kırmızıya iyi gider orta yerinden çatlatır adamı valla :)

bizde ivedikte lovato taktık sankı gecen ay 115 tl ye:)

bıde cok pahalı sankı samsun? :)

hayırlı olsun kadir. güle güle kullan.

hadi hayırlı olsun kadir gazlı aracın var derdin var

dedıgın gıbı parca pahalı olablr ıhsan abı:) en ıyısı dızel arac:) onada eksoz olmuo acık hawa olmuo... :D

Bunu uzun süre kullanmamız lazım .. Biz cefasını çekiyoruz , alan adam sefasını ...
ama bundan sonra ki arabamız .
New Kangoo .. ( Alacağımız zaman en yeni neyse o :D )

Aynı şeyi bende yaptım Geçen Nazilliye gidince önceden 230-250 lerde gezen yakıt 180 e dustu resmen rahatladım. Lafı açılmışken Geçen hafta Samsun Vezirköprü'ye gittim düğüne 2 araç. Arkadaş ne kadar çok 19 var orda her sokakta 2 tane resmen inanamadım. Arabayı satacak olursam Vezirköprü'ye götürüp satacağım anlaşılan. :)

Geri