Lpg bakimi

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
LPG Bakimi kac bin kmde br yapilir ve degisen parcalari nelerdir? Daha once hic lpg bakimi yaptirmadim onceki araclarima kendim sifirdan lpg bglattigim icin bilmiyorum megane 1 yili askin suredir bende landirenzo tam sirali kit var ve hic bakim yaptirmadim .. Bakimin artilari nelerdir???

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Kardeşim 98 yılında tartarini lpg bağlattık sadece tankını değiştirdik(Tank ömrü 10 yıl diye).Başka bir bakım yaptırmadık hala canavar maşAllah.

Kardeşim 98 yılında tartarini lpg bağlattık sadece tankını değiştirdik(Tank ömrü 10 yıl diye).Başka bir bakım yaptırmadık hala canavar maşAllah.

Ona bakarsan benimkide canavarda filitre militre degismesi gerek benim tankin daha omru uzun

2 Filtre var işte aslında kendin bile değiştirebilirsin abi .
70 TL tutuyor işte .
Ben hiç bir artısını göremedim.

artık gazlar temiz olduğu için filtreler tertemiz çıkıyor yani çok gerekli değil değiştirmek.

​o zaman değiştirmiyorum filitre militre :D

gaz filtresini değiştirince, arabanın ayarıda bozuluyor. en iyisi fazla kurcalamamak ama ben yinede değiştiriyor ve gaz kaçağı kontrolu yaptırıyorum arada sırada. çünkü gaz kaçağı işi sakat biraz

Son düzenleme:
Ona bakarsan benimkide canavarda filitre militre degismesi gerek benim tankin daha omru uzun

MaşAllah kardeşim ama filtre olayını bilmiyorum.

Geri