led gündüz farları !..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SONATE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SONATE

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
:soru Captur'da led gündüz farlarının (aküden tasarruf etmek adına,gerekli olduğu hallerde..) kapatılabildiğine dair söylentiler duymuştum,
bu doğrumudur vede doğruysa nasıl kapatıldığına dair bilgisi olan paylaşırsa seviniriz..
teşekkürlerimle..

Bir düğmeye basarak kapatılma gibi bir durum yok. Ama elektriği kesersin vs. kapatabilirsin belki.

Bir düğmeye basarak kapatılma gibi bir durum yok. Ama elektriği kesersin vs. kapatabilirsin belki.
Benim söylemeye çalıştığım istenirse MANUEL olarak açıp,kapatma özelliğiydi.soldaki far kumandalarından kapatılabildiğini okumuştum.Sürekli basılı tutarak filandı sanırım ama tam hatırlayamadığım için sormak istemiştim..

Benim söylemeye çalıştığım istenirse MANUEL olarak açıp,kapatma özelliğiydi.soldaki far kumandalarından kapatılabildiğini okumuştum.Sürekli basılı tutarak filandı sanırım ama tam hatırlayamadığım için sormak istemiştim..
Otomatik far ile karıştırmış olabilirsiniz . Lakin otomatik far sol far kolu ucundaki düğmeye 3 saniye kadar basılı tutunca devreye giriyor yada devreden çıkıyor

Maalesef öyle bir durum yok.

Dokunmatik multimedia ekran üzerinden kapatılıyor diye kitapçıkta yazıyor bir bakın isterseniz

:soru Captur'da led gündüz farlarının (aküden tasarruf etmek adına,gerekli olduğu hallerde..) kapatılabildiğine dair söylentiler duymuştum,
bu doğrumudur vede doğruysa nasıl kapatıldığına dair bilgisi olan paylaşırsa seviniriz..
teşekkürlerimle..

Multimedia ekran üzerinden kapatılyor sanırım arç ayarlarından

Geri