Led döşeme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tugrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tugrul

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar elimde 10 m led beyaz renk var bunlari arabamin neresine döşersem güzel olur

birde bunun elektrik bağlantisini nasil yapabilirim...

Bu arada arabamin rengide beyaz........

İçin de paspaıın üstüne döşeyebilirsniz elektriğide çakmaklıktan alabilirsiniz

Bakın ben 30'ar cm olarak döşemiştim ön göğüsün alt kısmına.Elektriğide torpidonun lambasından almıştım.Parklar yanmadan yanmıyordu.Benim araç broadway sizinkinede aynı mantık düşünülebilir.
grnt008n.jpg

Bagaj aydınlatması yapabilirsiniz. Ben 1 m. sıcak beyaz renk led ile yaptım hava karanlıkken cıvıl cıvıl içerisi. Eski tip ampul sarısı sönmüş volkan gibi duruyordu. Fotoğraf isterseniz fırsat bulunca ekleyebilirim.

kapı cepliklerine yapabilirsin kapı cepliklerinin altında ledleri yapıştırmak için oluklar var çok güzel oluyor elektiriğida kapı ışık anahtarı olan yerden al kapılar açıldığında yanar

evet arkadaşlar bagaja döşedim elektriği bagaj aydınlatmasından aldım torpido altına döşedim onun elektrik aksamını yapmadım daha birde dışlara yapmak istiyorum zararı olurmu acaba.........en kısa zamanda fotoğraf yükleyeceğim....

evet arkadaşlar bagaja döşedim elektriği bagaj aydınlatmasından aldım torpido altına döşedim onun elektrik aksamını yapmadım daha birde dışlara yapmak istiyorum zararı olurmu acaba.........en kısa zamanda fotoğraf yükleyeceğim....

Eline sağlık

Güzel olmuş emeğine sağlık bagaja yapıldığı sürece çok işe yarıyor.

Emeğine sağlık.:eyv

Geri