Laz Bombası ''ha bunu okumadan içmeyinuz''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
esh7760_6.webp

Eskişehir'in İnönü ilçesinde Trabzonlu bir girişimci, 30 yıl önce babasının tedavi amaçlı kullandığı, kırmızı lahana, limon sosu, acı biber ve sarımsak karışımından elde edilen içeceğe ''Laz Bombası'' adını vererek seri üretime geçti. Günde bin litre satan girişimci Ömer Çoban, Laz Bombasını anlattı.

"HA BUNU OKUMADAN İÇMEYİNUZ"

Ambalajının üzerinde Karadeniz şivesiyle ''Ha bunu okumadan içmeyinuz. Ürünün hammaddesi lahanadur. Şişeyi kafaniza tikmeyinuz. Tikersenuz, yanarsunuz. Yananlardan firmamuz sorumlu değildur. Uşaklarun erişemeyeceğu yerlerde muhafaza edinuz. Uşaklaru yakmayunuz. Soğuk içinuz'' yazan içecek, 8 ay bozulmadan saklanabiliyor.

BABASINI İYİLEŞTİREN KARIŞIM

Girişimci Ömer Çoban, babası İsmail Çoban'ın 30 yıl önce mide kanaması geçirdiğini söyledi. O dönemde Karadenizli yaşlı bir kadın ın babasına, kırmızı lahana, limon sosu, acı biber ve sarımsak karışımından bir içecek önerdiğini belirten Çoban, babasının söz konusu içecekle iyileştiğini kaydetti.

etiketi iyiymiş :D okurken koptum onun için bi dikişte içerim ben bunu hehehehe

Uyanık uşak...:D

Laz bu abi üç harfli çarpar :D
Sadece Eskişehirde mi var acaba bu bombadan .

Laz bu abi üç harfli çarpar :D
Sadece Eskişehirde mi var acaba bu bombadan .

Hayırdır başka bir bomba karışımımı geldi aklına:aytuğTakdir etmemek mümkün değil satışlarda maşallah:eyv

Akilli uşaaak :aytuğ

Sade mideye mi yariyomuş...:berbat

Sabah Sabah İyi Güldüm Ha Bunun İçinde Acı Biber Olmasaydı Bir Tikişte İçeverurdum :)

Helal olsun valla çok takdir ettim.. :)

LAZ başkaya :D

Geri