Lastik tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ceydaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceydaa

Bayan Üye
Bilgi Girilmemiş
yeni aldığım megan 2 aracımı, eşim kullanırken (arabanın büyük olduğunu tahmin edememiş:sarhoş ) kaldırıma vurmuş ve lastiği yarılmış :mad:. şimdi yeni lastik almam gerekiyor. bana lastik tavsiye eder misiniz?

Öncelikle Ceyda hanım aracınızın dört lastiği iyi durumdaysa sadece yarılan lastiği diğer lastiklerinden farksız olarak aynı marka alın ama yok zaten lastikler bitik ve 4 tane yeni lastik alacağım derseniz konu biraz soru cevap :eyv olacak

Ben Petlas'çıyımdır. İstanbul şartlarına dayanan maddi manevi beni tatmin eden bir markadır. 4 mevsim, kış lastiklerim vs vs her konuda Petlas markasını kullanıyorum, tavsiye ediyorum. Hayırlı olsun şimdiden.

Banada lazım aslında bende araştırıyorum şimdilik lassa bakıyorum

hocam lastık arıyorsanız falken i deneyın derım ben aldım cok memnunum tavsıye ederım

continental kullanıyorum yaz lastiklerinde gayet memnunum şimdi önlere alacağım yenisi çok memnun olan kişiler var

Lassanin lastikleri cok sert petlas iyidir ;)

Fiyat sıkıntısı yoksa Continantal alın derim. 205/55/16 lastikleri 750TL ye aldım.

Michelin aldim 1 senedir kullanıyorum cok memmunum ama bundan onceki lastiklerim pirelliydi kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmem

Eger fiyat olarak uygun olani dusunuyorsaniz

Petlas
Kumho ( adac testlerinde ilk 7 rahat giriyor)
öneririm
Ben suan kumho kullaniyorum cokta memnunum

Geri