Lastik basınçları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zaman

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
16inc 205 /60 lastik basıncı on arka kaç olmalıdır yardımcı olursanız sevinirim

sol şoför kapısında yazar. oraya göre konfor modeli için ön 32 ya da 31. arka 29 dur. 60 yanakta önlere 60 ta yapsanız güzel olur..

60 yanakta önlere 60 ta yapsanız güzel olur derken cümleyi anlamadım tesekkürler

60 yanakta önlere 60 ta yapsanız güzel olur derken cümleyi anlamadım tesekkürler

lastikhakk.jpg

arkadaşlar merhaba , ıcon 1.5 90 bg aracım var. lastik basınçları kaç olmalı ? (ön-arka)

Arkadaşlar merhaba,aracım megane 3 sport tourer 2014 aracımı ikinci el aldım aldığımda sol ön kapı değiştiğinden lastik basınçları ile bilgiyi bulamadım, aracın üzerinde 205/50/17 Conti var yakın zamanda 225/45/17 Goodyear geçiş yapacağım basınçlar için tavsiyeniz ne olur hatta aynı araçtan kullanan varsa foto çekip ekleyebilirse harika olur.:)) ( konu dışı olacak ama aracın üzerinde Continental vardı stepne Michelin normal mi bu durum ?)

Stepne ve araç üzerindeki lastikler farklı olabilir. Hatta bazılarında bisiklet tekeri gibi lastikler bile çıkıyor. Maliyet azalsın diye daha ucuz markalardan tercih edilebilir.

Lastik basınçları genel olarak önlere 33 arkalara 30 kullanılabilir. Renault binek modellerinde genelde böyle belki bir iki birim oynar.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri