lastik arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djkdr123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

djkdr123

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracımın jant arasından bir sıvı geliyor nedeni sizce nedir foto ile gösterecektim ama fotoyu yükleyemedim.

Sızıntının sebebini merak ettim. Ön lastikler mi, arka lastikler mi? Patlayan amortisörün yağı veya fren hidrolik sızıntısı olabilir mi? Fotoğrafları merak ettim. Fotoğrafları https://hizliresim.com/ sitesine yükleyip, linkini paylaşırsanız, daha iyi fikir yürütebiliriz.

Son düzenleme:
yeni lastik değişimi yaptınız mı? köpük gibi sanki birisi tükürmüş gibi bir sıvı mı?

Aracın ilk sahibi misiniz? Bilmiyorum ama eğer ilk sahibi değil iseniz ilk sahibi lastik zırhlı denen sıvı bir ürün var onu kullanmış olabilir. O üründe lastik de kaçak olması durumun da kaçak olan yerden çıkar. Ya değil ise aracın bir noktasından beyaz bir sıvı gelmez.

hocam hayırlı aksamlar kedı işemıs olabılrmı ? sankı oyle gorunuyr

aynen kedi sidiği gibi. lastiği yıka sonra tekrar kontrol edin sızıntı var mı diye. fren hidroliği ise sıkıntı olabilir.

Havasını bir benzinlikte indirmeyi deneyin lastik zırhı v.s kullanılmışsa belli olur ha yok normalse dostlarımızın belirttiği üzere kedidir o kediiiii hihi

Geri