Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Laguna III teyp bilgi ekranı çizgi çizgi oluyor, bazen ekranın sol yarısı gidip geliyor, sorun ve çözümü hakkında bilgisi olan varsa yardım lütfen.
Elektronikçiye yada servise gösterdinizmi? Elektronik te sorunun ne olduğu tam belli olmaz bu şekilde, ya ekran arızalı yada bağlantısında bir sıkıntı var gibi görünüyor.
Servis değişme öneriyor, bende sizin gibi bağlantı sorunu olduğunu düşünüyorum ama bağlantılara nasıl ulaşacağımı bilmiyorum, şu ana kadar herhangi bir sökme işlemi olmadı. Ekran bağlantılarına nasıl ulaşabilirim bilginiz varsa lütfen paylaşın. Cevap içinde teşekkür ediyorum.
Aynı sorun bendede var sol yarısı çizgi çizgi oluyor ama genelde sıcak havalarda yapıyor kışın herhangi bir sorun yaratmıyor klimayı acınca berlirli bir süre sonra gidiyor..
Aynısı benim clio 3 aracımın teyp bilgi ekranındada olmuştu en sonunda komple yazılar gitti sadece renkli ekran kaldı sonuç değişim işin kötüsü aynı olay şimdi yol bilgisayarının ekranındada başladı, çok sıcak havalarda gidip geliyor bende konsola kibarca 1-2 dokunuyorum düzeliyor tabi bunu yapınca eşim uzaylı görmüş gibi bakıyor bana hehe