Laguna I için LPG Önerisi

kalapotomos

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba, bende 1998 model Laguna RXE 2.0 motor otomatik araç var. (benzinli)
Aracı 4 ay önce aldım 72 bindeydi. şimdiye kadar 2 bin 500 km'ye yakın yol yaptım.
LPG taktırmayı düşünüyorum hangi marka ne önerirsiniz? (ve güvenli/bildiğiniz bir usta var mıdır?)
Yakıt ortalama şehir içi için kaç kuruşa düşer?
bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Halen Lpg Taktırmadıysan Taktırma bence Lpg den sonra aracın huyu suyu değişiyor ayrıca lpg ile canlı bomba gibi dolaşıyorsun illede taktıracam dersen PRİNS taktır. taktıracağın yer çok önemli usta iyi değilse ne taktırdığının pek bi önemi yok ortalama şehir içi 28- 30krş şehirler arası 20- 25krş arası yakar kullanıma bağlı ama lpg seni aractan soğuta bilir.

Dostum açık söylemek gerekirse... işin içine lpg girdiği zaman işler karışıyor...lpg çıktı mertlik bozuldu hesabı...arabanın motorundan anlayan yokki lpg takıldıktan sonra sorun olduğunda çözülsün...uğraşıp duruyorum...benzinden lpgye araba geçince stop ediyor..en basit sorun bu.. lpg ayarı bozulur ayar yaptırırsın. falan filan inter milan...
eğer aracını çok fazla kullanmıyorsan inan bana başına iş alırsın. taktırma lpgyi. ama hergün kullanıyorsan taktır lpg' yi. umarım sorunsuz bir şekilde lpg kullanırsın..

Bizde 1 ay once 103 binde aldigimiz lagunaya 2001 model 2.0 16 valf atiker marka lpg taktirdik iyi guzl oldu ama gerek yok bnce hic bozmayin arabayi benzinde kullanin zaten fazla yakmiyor en azindan motun gucunu daha iyi hissedersiniz lpg ile uzun yolda 17 krs dustu ykt sehir icide 25 krs felan illa taktiracagim derseniz atiker guzel bana kalirsa taktirmayin arabayi bozmayin biz pismaniz vallaha keyifli forumlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Furkan tüp çok iyi benzin sıkıntı çok yakıyo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benzin cok yakiyor abide cekiside iyi gerci lpgdede iyi cekisi lpgde az yakiyor cok uyumlu lpgye

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen benzinde çok yakar. sonuçda 2.0 motor bu. azda gaza yüklenir isen benzini içer. benim tahminim bu kullanmadım kesin birşey diyemem.

Motor 2.0 rxt manuel lovato tüp var on numara

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri