laguna çalışmama sorunu

murataydemir08

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
[h=1]öncelikle herkese merhabalar.aracım 2.0 16v 1998 model laguna.15 gün önce aracımı bir akrabama emanet verdim.yolda giderken araba şarj dinamosunu bozmuş ve vantilatör kayışını kopartmış.aracımı yaptırdı geldi.fakat aracımda ilk andan itibaren marşı uzatma sorunu oldu.birkaç gün içerisinde de araçta zaman zaman marş basıp çalışmama sorunu ortaya çıktı.aracım bu arızasına kadar hiçbir sorunu olmadan çalışan bir arabaydı.aracın sırasıyla immobilizerini devre dışı bıraktırdım daha sonra volan sensörünü değiştirdim daha sonra benzin pompasını ve bujilerini değiştirdim.Lakin aracımda hiçbir değişiklik olmadı.usta en sonunda elektrik aksamındandır diyerek kendince nokta koydu.tabi bu değişilen parçaların hepsi ustanın tahminleri neticesinde oldu.Bu konuda bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Kendimi aptal yerine konulmuş hissediyorum aracım kapıda ama ne zaman çalışıp çalışmayacağı belli olmadığı içinde kullanamıyorum.[/h]

öncelikle herkese merhabalar.aracım 2.0 16v 1998 model laguna.15 gün önce aracımı bir akrabama emanet verdim.yolda giderken araba şarj dinamosunu bozmuş ve vantilatör kayışını kopartmış.aracımı yaptırdı geldi.fakat aracımda ilk andan itibaren marşı uzatma sorunu oldu.birkaç gün içerisinde de araçta zaman zaman marş basıp çalışmama sorunu ortaya çıktı.aracım bu arızasına kadar hiçbir sorunu olmadan çalışan bir arabaydı.aracın sırasıyla immobilizerini devre dışı bıraktırdım daha sonra volan sensörünü değiştirdim daha sonra benzin pompasını ve bujilerini değiştirdim.Lakin aracımda hiçbir değişiklik olmadı.usta en sonunda elektrik aksamındandır diyerek kendince nokta koydu.tabi bu değişilen parçaların hepsi ustanın tahminleri neticesinde oldu.Bu konuda bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Kendimi aptal yerine konulmuş hissediyorum aracım kapıda ama ne zaman çalışıp çalışmayacağı belli olmadığı içinde kullanamıyorum.

geçmiş olsun...akrabana kızıyon mu blimiyom da :D
akrabalık bir durum yok..
ömrü dolmuş senin elindede patlardı..

yaptırmış getirmiş...sen kızmasan bile akrabanın yerinde olmak istemezdim.. ))

bu yüzden kimsenin arabasını sürmem, kimseye de arabayı vermem ))

araba yeni arabalar sürüyom..ne zaman srüyom ama...arabanın sahibi yanımda oturunca sürüyom ))

Geri