LAGUNA 3 TURBO İLE PERFORMANS YUKSELTME

1.5dcilaguna3😎

Kayıtlı Üye
20-Denizli
Aracım 2010 model 1.5 dci laguna3(stock 110 hp) aracta stage 1 yazılım+pedalbox ve açık hava filtresi var beygir yaklasik 140 hp civari kilometre 290 binde büyük ihtimal daha önce turbo revizyon edilmemiş galiba 🤔aldigimda 240 bin kmdeydi motorda sorun yok gibi simdilik ancak acik hava filtresi takinca turbo sesi net duyulmaya basladı gaz basıp cekince turbo cuff luyor usta turboya zarar verebilir sökün acik hava filtresini dedi ben turboyu değistirmek istiyorum ancak aracın beygirinide arttıracak birşey yapmak istiyorum aracın orjinal turbosu büyük olduğu icin araç alt devirlerde fazla gitmio ancak turbo doldumu ucak oluo😄 bu accentlerde kullanilan vgt turbolar dan 1.5dci uyumlu bulsam direk gozüm kapalı alacağim ancak malesef bulamadım😓 bu hibrit turbo olayı sanirsam turboyu büyûtüyor yine ancak bu sefer alt devirler yine ölü olacak (yanlisim varsa duzeltin) ayrıca aracın motoru stock buyüzden zarar verirmi öyle bir sıkıntıda var 2.0dci turbosu alsam buna swaplaya bilirmiyim bilmiorum kararsız kaldım yani hem beygir artisi istiyorum hemde turboyu deistirecem bilemedim yani ilerleyen zamanlarda ise sandık motor almayı dûsünüyorum sizce napiyim bu turbo meselesini

Geri