Arkadaşlar merhaba. laguna 2 için bir kaç sorum olacak sırası ile yazmak istiyorum.
Aracım; 2006 model privilage paket (cam tavansız) 1.6 16v benzinli
Aracım; 2006 model privilage paket (cam tavansız) 1.6 16v benzinli
- 1. Hız sabitlemem var ama çalışmıyor. Limitleyiciyi açıyorum tuşlar sorunsuz çalışıyor, hızı limitliyor. Sabitleyiciye geçtiğimde ekranda ..../kms gibi yazı cıkıyor fakat + ve - tuşlara bassamda sabitlemiyor. sorun nedir nerden kaynaklıdır.
- 2. Arka camlar kapalı ile kapatma tuşuna bastığımda bi motor sesi geliyor hala camı kaldırmaya çalışıyor. Bu yüzdende sanırım camı sıfırlayamıyorum ve tuşa basılı tutsamda cam 1 santim inip duruyor. bunun nedeni ve maliyeti nedir.
- 3. 2006 privilage paketlerde lastik basınç sensörü varmı. bende bi uyarı göremedim lastikler iniyor ama uyarı cıkmıyor. özellik yokmu yada lastik sensörleri arızalanmış yada önceki sahibi tarafından sökülmüş olabilir mi ?
- 4. Ön kısımda ayak aydınlatması var fakat arkalarda bende yanmıyor. normalinde yok mu bu donanımda yoksa benimkiler patlamış olabilir mi. eğilip baktım ama ampulü göremedim. ( çok karışıktı altı belki ondandır )
- 5. kumanda pilini yeni almama rağmen ekranda pili değiştirin uyarısı veriyor. ( pil zayıf demiyor direk değiştirin diyor ) sebebi nedir.
- 6. son olarak yazılım veya benzeri şeyler ile açabileceğimiz özellikler var mı. örn; dönüşe duyarlı sis lambaları gibi.