Laguna 1 tablet montaj

atesledans034

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Laguna 1 e tablet montajı nasıl olur diyen olursa, cevabı burda :)
öncelikle şunu söyleyeyim arabamı seviyorum satmayı değiştirmeyi hiç düşünmüyorum bu nedenle kendi kafama göre olsun istiyorum.
arabanın değerini artırmış yada azaltmış hiç önemli değil.

bu tümüyle amatör bir çalışma.
Klima kontrol bölümü normalde üst tarafta. tabletin arka koltukarlardan daha iyi görünmesi açısından ve estetik açısından klima kontrol panelini alt tarafa indirdim, 9 inch tablet kullandım. tablette analog fm, gps, sim cart, 3g, telefon özellikleri mevcut.
ses yükseltmek için amfi kullandım. ses fena olmasada bazı sorunlar var. pro destek şart.
folyo kaplama bölümleri yırtık gibi görünüyor resimde oraları tamir ettim. sorun yok ama yinede tam istediğim gibi yapamadım.
tabletin kontrollerini gösterir resmide gün içinde eklerim. oda bi oto alarm kumandasından uydurma. on-off, tus kilidi, ses acma ve kapama işlevi yapıyor.
Tablet üzerinde 32gb mini sd kart var ayrıca tablet üzerindeki usb bölümüne yaklaşık 60cm normal dişi usb kablosu lehimleme yaptım harici flash belleğide bu şekilde takabiliyorum.
aklıma gelen bu kadar.
umarım çalışmayı beğenirsiniz :)

ses konusunda ve çerçeve konusunda destek alabilirim.

Çok değişik bir uygulama olmuş gerçekten. Ama akıl dolu ve kullanılabilir aynı zamanda. Ellerine sağlık. Görüntü kirliliğini kaldırırsan çok daha güzel olacaktır. Birde bir video eklersen daha iyi anlaşılır sanırım. Ellerine sağlık.

Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.:eyv

Teşekkür ederim, gerçekten sevindirici bir cevaptı :)
Günümüz teknolojisinde olması gereken bir uygulama aslında. Double din teyplerin bazı eksiklikleri var. video seçimi, fm radyodaki çekim zayıflığı gibi.
Kısa zamanda video eklerim

Detay işçiliğini de hallettiğin zaman 10 numara olacak kardeşim, gayet başarılı buldum...

En orjinal görüntüyü yakalayacağım kısa zamanda. bu işe başlamadan, önce arabama söz verdim :)

son görünüm

Çalışmanın son hali resimde göründüğü gibidir. çerçeve yapıldı kenarlar düzgün bir şekilde kapatıldı.
Tabletin kumandası elimin altında günümüz modelli araçlarındaki gibi :) ses açma kısma tablet on of rahat bir şekilde kontrol edilebiliyor.
Tablet elektriği direk araçtan alıyor. pil bitti vs derdi yok. kontak elektriğine bağlı. örneğin geçici süreli aracı stop ettiğinizde pil devreye girer ve tablet pat diye kapanmaz çalışmaya devam eder. buda önemli bir durum.
bundan ötesi double din android teypler ama fiyat olarak baya uçuklar.

buradada video var. indirip izleyebilirsiniz.(106,58 mb)
http://s6.dosya.tc/server3/3yz4kx/20150913_165239__2_.mp4.html

Çok başarılı bir uygulama olmuş , Güle güle kullanın çok beğendim valla :eyv

Güle Güle Kullan Kardeşim

Teşekkürler sağolun

Geri