Laguna 1 merkezi kilit beyni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan raksedik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raksedik

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese Selamlar...

Yeni bi 2000 model RXT Laguna alarak aranıza katıldım. Aracıma hiç LPG Takılmamış motor denesiniz mükemmel ötesi 140 bg gücü anında hissettiriyor.. Daha önce düşük motor araba kullandığımızdan ben araba sürmediğimin farkına vardım.. Fena benzin yakıyor ama her güzelliğin bir bedeli var.. Gidiyorsan yak..

Neyse benim bir sorunum var.. Arabanın anahtardan kitlenen kapılar arada bir işlev görmüyor. Anahtardan sandım yedek anahtarda aynı .. pilden sandım piller yeni.. Eğer bir çalışırsa sürekli aç kapa yapıyorum her seferinde işlevini yapıyor. Ama aracı park ediyorum 1-2 saat sonra çalışmadığı oluyor bazende çalışıyor. çalışma ihtimali %40 diyebilirim. Bu sefer mecbur anahtarla açıyorum. Biraz araştırdım internetten arızanın merkezi kilit beyninden olma ihtimali üzerinde yoğunlaştım. başka birşey düşünemedim. ikinci el fiyatına baktım 250 civarlarında.. sıfırı kimbilir ne kadardır.

böyle bir sorunu olan arkadaş varmı aranızda. belki çözüm bulmuştur belki başka bir sebebtendir. Yardımlarınıza ihtiyacım var..

Hayirli olsun abi cok iyi bir secim yapmissin bendede 2001 model var 140 beygirlik benzinde cok yakiyor ama gazda cok uygun hemde performans kaybi yasamassin fazla merkezi kilit konusunada gelecek olursam abi bizim anahtarlar arabayi acarken merkezi kilitten frekans gonderiyormus sinyal almassa gondermez bizim arabada oyle uzaklasinca hic gormuyor kapilari acmiyor merkezi kilit sinyali ic dikiz aynasindaymis anahtari oraya tutarak ac kapa abi calisiyormu bi bak arabayi ilk aldigimda bende sikayetciydim bu durumdan sonradan arastirdim ettim boyle oldugunu ogrendim bide kullanim kulavuzundada yaziyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayirli olsun abi cok iyi bir secim yapmissin bendede 2001 model var 140 beygirlik benzinde cok yakiyor ama gazda cok uygun hemde performans kaybi yasamassin fazla merkezi kilit konusunada gelecek olursam abi bizim anahtarlar arabayi acarken merkezi kilitten frekans gonderiyormus sinyal almassa gondermez bizim arabada oyle uzaklasinca hic gormuyor kapilari acmiyor merkezi kilit sinyali ic dikiz aynasindaymis anahtari oraya tutarak ac kapa abi calisiyormu bi bak arabayi ilk aldigimda bende sikayetciydim bu durumdan sonradan arastirdim ettim boyle oldugunu ogrendim bide kullanim kulavuzundada yaziyor

çalıştığı zaman 50 metreden bile açıp kapatıyor.. şu an gene açmıyor mesela .. belki 3-5 saat sonra denediğimde açacak açtığı zaman üst üste 50 kere aç kapa yapıyorum hep işlemini yapıyor açık alanda 50 metreden fazla çekiyor.. arada bir sinyal alan parça neyse artık o arada bir sinyal alamıyor diye düşünüyorum..

bu arada lpg de performans kaybı olmaz demişsin.. kıyamıyorum.. biraz alışınca arabaya birazda cebe zarar veriyo artık deyince belki taktırırım..

Merkezi kilitte sorun var ozaman bilgim olmadigi icin bise diyemem bilgisi olan bi arkadas yardimci olacaktir

Geri