Kuş'una B.M.W Motoru Taktırıp 240 Basınca Yakalandı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş

Neden hep bunlar şu kuşçulardan çektiğimiz nedir bizim yahu

Bmw motoru taktığı içinmi trafikten men olmuş yoksa hatalı kullandığı içinmi

Neden hep bunlar şu kuşçulardan çektiğimiz nedir bizim yahu

Bende Flash'a jaguar motoru taktıracağımdır onlardan aşağımı kalacam heç yani
:p

Bmw motoru taktığı içinmi trafikten men olmuş yoksa hatalı kullandığı içinmi

Bursa'da, Şahin marka aracıyla gerçekleştirdiği tehlikeli gösterileri sosyal paylaşım sitesinde paylaşan genç, polis tarafından takibe alındı. Merkez Yıldırım ilçesinde 61 AT 317 plakalı aracıyla gezintiye çıkan Tanju Akdoğan (25), polis tarafından yakalandı. Genci durduran polis ekipleri, aracın kaputunu açtığında BMW marka motorla karşılaştı. Şaşkınlığını gizleyemeyen polis ekipleri, gencin aracına ve ehliyetine el koydu. Sosyal medyadaki videoları sebebiyle 81 ilde yaklaşık 5 aydan bu yana aranan otomobilin, MOBESE kameralarına 240 kilometre hızla yakalandığı öğrenildi.

Aydoğan, “Aracıma ve ehliyetime el koydular. Bununla birlikte bana ceza yazdılar ama mutluyum, yanlış bir şey yapmadım. Anneler çocuklarını nasıl severse, bende aracımı öyle seviyorum. Onun için böyle bir şey yaptım” dedi.

Ayrıca genç sosyal paylaşım sitesinde kendini ihbar edenlere tepki göstererek, “Aracımı ihbar üzerine insanların hayatına tehlikeye düşürmekten, yasal işlem yapıldı. Motordan bağlandı ve ehliyetime 2 ay el konuldu. Kimsenin hayatını tehlikeye düşürmedim. Şerit sayarak, TIR da çalışarak alın terim ile yaptım. Torba tutarak değil. Şikayet edene küfür etmek bana yakışmaz” diye konuştu.

Tamam abi :eyv

Yok abi yok bunlar adam olmazlar ya naparsan yap güvenliğin yok işte neyine güveniyolarsa bu tenekelerin 😁😁😁

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu biliyordum ama başlık daha güzel olmuş :))

Ama adamı tebrik etmek lazım o kadar uğraşıp o motoru takmış arabaya :)

Ama adamı tebrik etmek lazım o kadar uğraşıp o motoru takmış arabaya :)

Eyvallah tebrik edelim etmesine emeğede saygı duyalım oda tamam markayıda kötülemek anlamında değil değilde mantığım şurada duruyor o şasenin neyine güveniyorsun neyine hastasında bunları yapıyorsun diye sorasım var.Yani olay parada değil o kadar masrafa git BMW ye bin yok onuda yapmıyorlar ne bileyim bir acayip ince iş işte hayata başarılar diliyorum onlara ne diyeyim.

1.webp

ikiye-bolunen-otomobil.jpg

sahin_6082.webp

Haksızmıyım acaba bendemi var bir sakatlık hımm

Sahin diye kapisiyosun adam bi firliyor sonra sen renaulttan soguyorsun. O arka saft bu motoru nasil kaldirdi ona hayret ediyorum.

Geri