Kurtların Vadisinde Asla İsabet Almayan Araçlar :)

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
kurtlar-vadisi-pusu-fragman-izle-kvp-179-bolum-video.jpg

Dün canım sıkıldı hadi yine seyredeyim dedim eski bölümlerin hatırına yani yok artık bu kadarmı olur saçmalık ya.Kara baba
:cool:sn'de 200 mermi atabilen makinayı takmış helikoptere (mematiden kopya:))saydırıyor deliler gibi,ama her ne hikmetse yere tabancayla ateş ediliyor:aytuğhadi onu geçtim yaw duvarda bi delik açılsın,bir kaç kiremit kırılsın,2 cam gitsin bari yokkk baba nokta atışı yapıyor aga 4-5 araç var mümkünmü biri kaportadan delinsin aga yok neredeyse elemanlar pasta cila çekecek tozlanmasın diye:aytuğHa tabii kötü adamlar m-16'la en az 3000 mermilik atış yapıyorlar ne mümkün(m-16 sn'de 20 mermi atar siz hesaplayın)biri denk gelmiyor neredeyse sabit pozisyondaki helikoptere:aytuğBide Cüneyt babaya saçma denir kınıyorumm:cool:
Sonrasında yine bir çatışma başka mekanda yine toplamında en az 20 adam en dandik silah m-16 yine bizim oğlan
hihicillop gibi arabaya siper almış 5 kişi saydırıyor tabiiki bizim oğlan vurulmuyorheheama nereden baksan araç ağır yaralı olmalı ama nerdeee bizim oğlan kaçıyor araç yakın çekimde anaa sanki 10-20 mermi yememiş daha yeni Abdullah abinin boyahanesinden çıkmış cilada ihmal edilmemiş.Bunun gibi tutarsız 10'larca sahne.İstediğiniz kadar kızın agalar ama olmaz böyle saçmalık sen dünyaları götür bu diziden 2-3 cama kıyama 1-2 arabayı harcama:berbatbu nasıl olsa ne yapsak izleyecekler deyip keriz yerine koymak bana göre izleyiciyi ve artık bir yerde bitirilmeliydi yada tam tersi çok daha kalite olmalıydı.Bunun adı rezillik benim görüşüm.
Ha sonrasında nete takıldım can sıkıntısı öylesine bir film seçtim aksiyon ama sarmadı kalitesiz ve saçma 1/3'ünü bile izleyemedim berbat ötesi ama oraya kadar 3 araba gerçekçi olarak dağıldı birde sürat teknesi.Bilmem anlatabildimmi.
roadfox

​Sonuna kadar haklısın abi.:D

işte bu nedenle bir spartacus çekemiyoruz. Kıt kaynaklar. Yapacak birşey yok :D

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abi sonuna kadar haklısın. :D
Konyada yurtta kalırken herkes perşembe akşamı kantine kurtlar vadisi izlemeye inerdi ben odamda kalırdım. Bi gün canım sıkıldı bende indim. Sahne aynen şu şekilde. Polat abimiz dar bir koridordan mekan basıyor. Koridorun aralarında 5-6 adam var. Polat abimiz koridorda ilerlemeye başlıyor. 5-6 kişi farklı zamanlarda çıkıp(kenarlardan) ateş ediyor. Hepsi teker teker ölüyor. Polat abimiz ise istifini bozmadan yürüyor onlara ateş ederken. :) Tek güvenlik önlemi ise, güneş gelir de kolumuzla gözlerimizin üzerini kapatırız ya, aynı şekilde koluyla başını koruyordu. :)
O sahneyi izledikten sonra bir daha görmedim kurtlar vadisi falan. :)

​Ha bir gariplikte şudur dikkatimi çeken agalar mini savaş yapıyor ama niyeyse tek bir polismi gelmez arkadaş yok gelmiyor:aytuğbiz yolda yüksek sesle hapşırsak hayırdır diye yunuslar geliyor kadere baakhehe

Sonuna kadar katılıyorum abi :D

:D İşin başka enterasan tarafı var 2 hafta önceki bölümünde KARA o kadar mermi sesinin içinde KANAS'la ateş ediyorlar Abdülhey Diyor Mermi Sesinden Analiz yapıyor bu da enteresan :D
Yakında türk Polisimiz İlerden Sesimizi Duyunca aralarında İddaaya girerlerse şaşırmayın Gelende Kesin HKS var yok la devre Kesin Greedy, Tesisatta var Bence Kicker L7 naptın devre SPL çalıyor Kesin Sound Magus :D :D :D :D

O arabalar bedavaya mı alınıyor roadfox... :D

O arabalar bedavaya mı alınıyor roadfox... :D

o kadar reklam + reyting'de bedavaya verilmiyor Usta
:aytuğ:aytuğ:aytuğArzu edersen 2 dk'lık bir R.F.C reklamı vermeyi dene bak UGK'nın yarısı gidiyormu gitmiyormu:aytuğ

o kadar reklam + reyting'de bedavaya verilmiyor Usta
:aytuğ:aytuğ:aytuğArzu edersen 2 dk'lık bir R.F.C reklamı vermeyi dene bak UGK'nın yarısı gidiyormu gitmiyormu:aytuğ
Yarısı gitse iyi tamamı yetmez... :)

Geri