Kurban Olduğumun Memleketi:)Antalya'dan Kasım'da Deniz Fotoları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
hakkaride_kar_antalyada_deniz_keyfi13538525140_h956383.jpg

Türkiye'nin bir bölgesi beyaza bürünürken, bir bölgesinde deniz keyfi yaşanıyor. Hakkari'de kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Antalyalı güneşin tadını denize girerek yaşıyor.

Tarih 25 Kasım pazar. Görüntüler Türkiye'nin iki farklı noktasından. Aralık ayına sayılı günler kala, Antalya'daki görüntüler yaz mevsimini aratmazken, Türkiye'nin doğusunda ise kar etkili oluyor.

HAKKARİ'DE KAR ETKİSİNİ ARTTIRDI

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde etkisini gösteren kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.
Öğle saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe bir anda beyaza büründü. Yağış nedeniyle Yüksekova-Şemdinli karayolundaki Haruna Geçidi ile Yüksekova-Esendere karayolundaki Dilezi Geçidi'nde ulaşım güçlükle sağlanıyor.
Yağış nedeniyle kayganlaşan yollarda sürücüler zor anlar yaşarken, Karayolları 117. Şube Şefliği yetkilileri ise sürücüleri zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyardı.

ANTALYA'DA DENİZ KEYFİ

Antalya'da hava sıcaklığının 20 dereceye yükselmesi yerli ve yabancı yüzlerce tatilciye yazdan kalma günler yaşatıyor. Yüksek kesimlerdeki kara rağmen deniz suyu sıcaklığının 22 derece olduğu turizm kentinde, güneşlenenler kadar denize girenler de dikkat çekiyor.
Sıcak havayı fırsat bilenler, sahilde denizin keyfini çıkarıyor. Bazı tatilciler şezlonglarda güneşlenip kitap okurken bazıları kumların üzerine uzanarak bronzlaştı.
Denize girmeyenler ise sahil kenarında kahvaltı yapıp sıcak havanın tadını çıkarıyor. Sevgililer ve balıkçılarda sahili tercih edenler arasında yer aldı.

Golden cinsi 'Şah' isimli köpeğin sahibi ile yaptığı deniz keyfi ise dikkatleri çekti.
Antalya'da akvaryumculuk yapan Cengiz Uçar, kış mevsiminde ilk kez denize girdiğini belirterek, "İlk girdiğiniz zaman biraz soğuk ama, sonradan alışıyorsunuz. Kışın denize girmek sağlıktır. Ben bundan sonra her güneşli havada denize geleceğim" dedi

aw000207-05928213429.webp

aw000336-01823572682.webp

aw000207-06158968524.webp

aw000336-02989259271.webp

ee639545880.webp

aw000336-06352609395.webp

aw000207-03666656767.webp

:aytuğ:aytuğ:aytuğ

qwAntalya'yı seviyorum yaw niyeyse:aytuğ
roadfox

sayın supermario modum,sevgili ayıcı tilki kerem abim, gıcıksın sen gıcııık :loll ben kaç gündür eldivensiz gezemiyorum sen deniz fotoğrafı koyuyorsun qw1qw1qw1

sayın supermario modum,sevgili ayıcı tilki kerem abim, gıcıksın sen gıcııık :loll ben kaç gündür eldivensiz gezemiyorum sen deniz fotoğrafı koyuyorsun qw1qw1qw1

Aaaa yarın p.tesi değilmi:aytuğHani şu herkesin çalışıp roadfox'un izin yaptığı günıslıke havada güzel alayım rocky'i şöyle bir deniz sefası yapayım bari diyorum:aytuğrus'lardan fırsat bulursam(ki hiç sanmıyorum:aytuğ)fotoları eklerim.Saygılarımlaheheroadfox

İstanbul'da eldivenmi takıyorsun,sen İstanbul'daysan biz neredeyiz Çiğdem...:)
Bu arada senden daha güzel fotolar beklerdim roadfox...:D

Gıcık oldum yaa burda tepeme hergün kar çiğ yağmur yağıyor titreyip duruyorum işte manzaraya bak millet yağlana yağlana güneşleniyor :aytuğ :loll

bu sene adam akıllı deniz yüzü görmemiş biri olarak kınıyorum :p :D şakası bi tarafa millette keyifler gıcır biz gene ankaranın soğuğunda donuyoz :D

Aaaa yarın p.tesi değilmi:aytuğHani şu herkesin çalışıp roadfox'un izin yaptığı günıslıke havada güzel alayım rocky'i şöyle bir deniz sefası yapayım bari diyorum:aytuğrus'lardan fırsat bulursam(ki hiç sanmıyorum:aytuğ)fotoları eklerim.Saygılarımlaheheroadfox

ben de bugün boştum şans eseri :hıh da tilki abi millet hafta sonu denen şeyi yapıyor bizim yıl boyu garantileyemediğimiz:D

İstanbul'da eldivenmi takıyorsun,sen İstanbul'daysan biz neredeyiz Çiğdem...:)
Bu arada senden daha güzel fotolar beklerdim roadfox...:D

ben normalde ekim'de başlarım mustafa abi polar eldivenlere, mesela sıcak suyu akan restoran, avm lere ayrı bir ilgim vardır ama çok azlar maalesef hatta avm kalmadı artık sanırım bilenler yazsın hep oralara gideyim:D

bu sene adam akıllı deniz yüzü görmemiş biri olarak kınıyorum :p :D şakası bi tarafa millette keyifler gıcır biz gene ankaranın soğuğunda donuyoz :D

ben de yine 2 haftacık deniz tatili yapabildim qw1 ah eski günler ah qw1

antalyam benm yaa :d

Kerem abim sana izmirden bütün saygılarımı iletiyorum :pislik bizim de burda tamponumuz buz kesio ıslık

ben de yine 2 haftacık deniz tatili yapabildim qw1 ah eski günler ah qw1

bu sene yaz okulundan fırsat olmadıki bi ara 3 5 günlüğüne balıkesire kaçabildim o kadar :D bi sonraki yazı bekliyorum mecburen :D

Geri