Kullanilacak Yag vs Nerede Yazar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efmukl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efmukl

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar.
Baslik tam aciklayici oldu mu bilemiyorum. Ama sorum su sekilde.
Motor yagi, sanziman yagi vs kendim degistirmek istiyorum lakin internette nasil ararsam arayim kullanim klavuzuna bakin gibi seyler yaziyor.
Aracimi , 2015 1.5 DCI Joy paket, 2. el aldim. Ne adamlarin bana verdigi kitapcikta ne de internette arayip buldugum klavuzlarda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Bu söz edilen klavuzlar nereden indirilebilir.

Söyleki izledigim videolarin hepsinde Antifriz degisimi, Motor Yag ve filtre degisimi, Mazot Filtresi, Sanziman yagi, Diferansiyel yagi, ön fren balatalari yapilmayacak kadar karmasik degiller.
Lakin bunlari ne kadar kullanmak gerek hangi yagi kullanmak gerek vs icin kullanim klavuzuna bakin diyorlar.
Ya da kendi yapamayacagim ( cesaret edemedigim ) kayis degisimleri, hidrolik yagi vs ne kadar sürede degistirmem gerek tarzi bilgilere ulasamiyorum.
Tüm videolarda kilavuza bakin diyor lakin bu bilgileri iceren bir klavuz bulamiyorum.
Bu bilgilere nasil ulasabilirim.

+1
aynı şekilde bende 2013 1.5dci S&S aracım için hangi sıvılardan ve ne kadar gerektiğini arıyorum. Renault whatsapp hattından sormak belki işe yarayabilir.

1.5 dCi lerde 5w30 yağ kullanılıyordu sanırım. kesin 5w30 dur demiyorum aklımda kalan bilgi

Geri