Küçük bir KAZA haberi de benden :(

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
yaklasık 3 gun once arkadaslarla kahveye gittik cıkısta arabaya binecegimde arabanın arkası bombostu calıstrdım geriye taktm aynaları kontrol ettim Gece saat 11 sularıydı. aynalardanda bisey goremeynce yawasca geri gitmeye basladım birden Küüütt diye bi ses indim arkamda 2011 model Symbol Plakalık kırılms tamponu kenarlardan cıkmıs bi vaziyette. Sen ne ara geldin buraya dedim ben durur durmaz carptn diyo. ışıksız kornasız arkamda durmus. gormeden carptım . gece karanlgnda benm aracda bisey gozukmedi ama ordan ayrıldıkdan sonra farkettim Arka stop lambasının altında biraz göçme var. düzeltilmesi kolaymdr sizce ?

attachment.php

attachment.php

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..

Geçmiş olsun İstanbul'da bizim focusu yaptırdığımız yer var oraya yönlendirirdim abi ama uzaksın kolay diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun İstanbul'da bizim focusu yaptırdığımız yer var oraya yönlendirirdim abi ama uzaksın kolay diye düşünüyorum.
buyuk bisey deil Kaportacım varda gitme durumum yok şimdilik.

Geçmiş olsun kardeşim Allah daha beterinden korusun.

Geçmiş olsun kardeşim,sert köşeli yerden vurmuşsun,kaportacıda düzeltirler...

Geçmiş olsun hocam allah beterinden korusun,uzun yıllardır araç kullanırım son 1 yıldır park sensörü kullanıyorum hem sesli hemde ışıklı uyarıyor bu kadar rahatlık ve güvenlik sağladığını bilseydim daha önce taktırırdım 50 Tl olan bir cihaz bu kadar faydalı olabilir tavsiye ederim

Geçmiş Olsun Abi, Nazarlık Olsun Boşver Elletme :eyv

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Geri