Krom Çıta Seti Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frtzr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frtzr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,
1,2 Clio 4 joy aracıma krom çıta seti taktırmak istiyorum. İzmir Çiğli Ermat Servisi'nden 750 TL fiyat teklifi aldım. Sizce fiyat uygun mudur ya da daha uygun nerede yaptırabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sakin o para verilmez piyasadan al .omsa marka cok kalitelidir.

Sakin o para verilmez piyasadan al .omsa marka cok kalitelidir.

Aynen omsaline dan ben de almistim ne paslanma ne birsey 2 sene o sekilde binip sattim sadece takarken arkasinda bulunan kirmizi bantlarin arasina azicik da silikon surmekte fayda var.. kendi halinde duseceginden degil ama bazi oto yikamacilardaki basincli makinelerin basinc kuvveti pek muhterem yikamaci arkadasin tabancayi 12 milimetreye kadar yaklastirmasiyla birlesince sikinti cikarmamasi acisindan sadece..

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar uyarılarınızı dikkate alacağım bana da çok pahalı geldi çünkü

Servisleein fiyati ucuk malesef. Fluence arka difuzor platik cita icin 1.350 tl fiyat verdiler. İsin ilginc kismi ise ayni parca body kit ile beraber geliyor ve fiyati 800 tl.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Tüm parçaları internet sitelerinden toplayıp kendiniz montaj yapabilirsiniz çoksa uyguna gelir. Cam çıtasına dan kapının yanındaki kromlara kadar herşey internette mevcut

Haklısınız o şekilde daha uyguna geliyor. Aracımın garantisine bir etkisi olur mu kendi imkanlarımla yapmamın çünkü Temmuz 2018e kadar devam ediyor? Umarım garantiyi bozmaz :/

Haklısınız o şekilde daha uyguna geliyor. Aracımın garantisine bir etkisi olur mu kendi imkanlarımla yapmamın çünkü Temmuz 2018e kadar devam ediyor? Umarım garantiyi bozmaz :/

Ne diyebilirler ki...
-arabam yağ yakıyor
-cam çıtası takmışsınız çok normal, garanti kapsamında değerlendiremeyiz..

ya da..

-arabamın farları su alıyor
-egzost ucu takarsanız olacağı budur..

Size de biraz saçma gelmedi mi :) Gönül rahatlığı ile taktırın bir şey olmaz

Tabiki saçma ama servislere de güven olmuyor insanda tereddüt oluşturuyorlar :) Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)

Geri