KPSS'ye hazırlananlar!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clio_34

Çiğdem Hoca,
Bilgi Girilmemiş
KPSS'ye hazırlananlar birçok farklı öneri, uyarıya maruz kalıyorlardır sanırım, aşağıda bir örnek:D

Evet var mı aramızda sınav zamanları farklı uyarılar duyanlar? :aytuğ

8448d1354056401-kpssye-hazirlananlar-ferhat-ile-irin.jpg

Son düzenleme:
Sınav geldi geçti puan açıklandı tercihleri yaptık yine aynı şey.
"şu arkadaşlarınla gezeceğine çalışsaydın şimdi 83 yerine 103 alırdın". :D

Kpss değil de vizeler yaklaşıyor bu yaşımda öğretmen olduğum halde annemden fırça yiyorum :)
Laf yenilecekse yapılacak çok bir şey yok, kaçınılmaz son :D

İlkokuldayken annemin damardan girişi aklıma geliyor bu konular geçtikçe "bak, ödevi yetiştiremezsin, sonra öğretmenin bir şey der, üzülürsün!" :slc ilkokul çocuğuna böyle şeyler denir mi be, sonra şimdi çoğu hastalığımdan kendisini sorumlu tutuyorum anne-baba olanlar, olacaklar! yapmayın, etmeyin!:D

İlkokuldayken annemin damardan girişi aklıma geliyor bu konular geçtikçe "bak, ödevi yetiştiremezsin, sonra öğretmenin bir şey der, üzülürsün!" :slc ilkokul çocuğuna böyle şeyler denir mi be, sonra şimdi çoğu hastalığımdan kendisini sorumlu tutuyorum anne-baba olanlar, olacaklar! yapmayın, etmeyin!:D

Kesinlikle katılıyorum buna.. Ben de çoğu şeyimden onları sorumlu tutarım. Aşırı baskıcı olmak zarar veriyor.

Kesinlikle katılıyorum buna.. Ben de çoğu şeyimden onları sorumlu tutarım. Aşırı baskıcı olmak zarar veriyor.

açık baskı olsa insan karşı çıkacak edecek, bir de böyle gizli gizli duygusala bağlayarak dayatma daha da fena... şimdi de yani senelerdir stres kaynaklı rahatsızlıklarımdan dolayı, amaan boşveriver, takmayıver dediğinde ister istemez eski defterler açılıyor, bacak kadar çocukken ödevi erken bitireyim diye neler diyordun şimdi rahat bir insan nasıl beklersin ki di mi ama...

açık baskı olsa insan karşı çıkacak edecek, bir de böyle gizli gizli duygusala bağlayarak dayatma daha da fena... şimdi de yani senelerdir stres kaynaklı rahatsızlıklarımdan dolayı, amaan boşveriver, takmayıver dediğinde ister istemez eski defterler açılıyor, bacak kadar çocukken ödevi erken bitireyim diye neler diyordun şimdi rahat bir insan nasıl beklersin ki di mi ama...

:) ne dim ki, aynı ben işte :)
Şimdi kafama birşey taktığımda bunu kafana niye takıyorsun oluyor..

Geri