Köyde kaldık Megane 2 araba çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alitemel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alitemel

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2008 1.5 aut. Aracımız var, köydeki traktörün aküsü bitmişti, takviye yaparken birden araba stop etti ve şu anda araba çalışmıyor. Stop ettikten sonra starta basınca akü şarj olmuyor uyarısı verdi. Daha sonra fan yüksek derecede çalışıyor. Her starta basışımızda fan çalışıyor araba çalışmıyor. Sorun ne olabilir acaba?

Kutup başını söküp bir yarım saat bekleyin beyin kendini sıfırlasın.Ama traktörlerin bazıları 24V diye biliyorum.12V bile olsa amperi yüksektir.Büyük ihtimal sizinde aküye ihtiyacınız olacak.

Arkadaşlar 2008 1.5 aut. Aracımız var, köydeki traktörün aküsü bitmişti, takviye yaparken birden araba stop etti ve şu anda araba çalışmıyor. Stop ettikten sonra starta basınca akü şarj olmuyor uyarısı verdi. Daha sonra fan yüksek derecede çalışıyor. Her starta basışımızda fan çalışıyor araba çalışmıyor. Sorun ne olabilir acaba?

Ailemize Hoş Geldiniz. Kendinizi üye tanıtım formuna göre Burdan tanıtabilirseniz seviniriz.

Kutup başını söküp bir yarım saat bekleyin beyin kendini sıfırlasın.Ama traktörlerin bazıları 24V diye biliyorum.12V bile olsa amperi yüksektir.Büyük ihtimal sizinde aküye ihtiyacınız olacak.

12 volt akü, 2 saat sökük kaldı yine direk fanlar çalışıyor araba çalışmıyor.

Eskiden beyin olan araçlarda akü takviyesi ve vurdurma yapmayın diye duyardım dogruymus demek ki sorun cikariyormus

traktor akusune aktarma atarak buyuk hata yapmissiniz gecmisler olsun. keske sizin kutup basini sokerek aktarma atsaydiniz. traktorun amperi olfukca fazla ve beyine insallah zarar vermemistir. ariza hakkinda birsey soylememiz dogru olmayabilir buradan tespit edilemez. yapacaginiz seyler aku uzerindeki sigortalari kontrol etmek.

Elektrikli araçlarda takviye olmaz heleki 12volt araçla 24 volta güç vermeye çalışmak beyni yakabilir inş sizinkinde böyle bişey yoktur bide şehir dışındasin bırak vurdursun traktörü inş kötü birsey cikmaz

Fan direk çalışıyor ise ecu sigortası atmış olmalı. Sigorta kontrolü yapın

Geri