Köroğlu Bügün Efkarliydi !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ApSUVai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    bolu dagi
Kayseriye yolun düşerse Erciyesin puslu halini görsen abi;)

İnsallah Gelirsem Arayacam Emir Tek Gelirsem İllaki
Her zaman beklerim abi, dün sabah çekmiştik;)

​Tam aradığım yol bu ara............

Gozlerim Mahvoldu Sis Yagmur Sulu Kar Ve Kar Antalyada Hayat Sana Guzel Abi Ses Etme Hic

Yok yaw vallahide billahide canım çekti ben efkarlı yol efkarlı direksiyonu sağlam yere iyi basan bir makinayla savaş yapar gibi yol yapmak özlemişim işte azda olsa sisi pusu demekki;)

Yok yaw vallahide billahide canım çekti ben efkarlı yol efkarlı direksiyonu sağlam yere iyi basan bir makinayla savaş yapar gibi yol yapmak özlemişim işte azda olsa sisi pusu demekki;)

Erciyese gel abi, Hisarcık çıkışı yapım aşamasında tam sana göre pus, çamur, kar ne ararsan var;)

Porsche Cayenne Diesel Olur Mu Abi ?

Erciyese gel abi, Hisarcık çıkışı yapım aşamasında tam sana göre pus, çamur, kar ne ararsan var;)

​Eski kurt sis nerede pus nerede iyi bilirde:cool:kımıldayamıyoruzki bir yerlere bildiğin gibi:(kaldıki artık yola vuracak arabamız bile yok bu ara:(neyse Allah büyük bir kendime geleyim Türkiyeyi turlayacağımda ölmez sağ kalırsak nasip kısmetıslık

Porsche Cayenne Diesel Olur Mu Abi ?

Yok agam olmaz uyum sağlayamayız birbirimize,ya o beni üstünden atar yada ben onuheheSen bana defender filan ver efendi gibi yayılalım yola aheste aheste:aytuğ

Geri