Köpeğe Çarptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smhbstr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smhbstr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar geçen d100 karayolunda giderken gece saatlerinde aniden önüme cüsseli bir köpek çıktı ve birazda hızlıydım. Biraz frene basıp vurmak zorunda kaldım. Araçta ciddi hasar oluştu.

Kasko tarafından serviste yaptırılmasına karar verdim. Aracın değer kaybını almama imkan var mı ? Verilen kaza raporunda hiç bir tarafıma hiçbir kusur verilmedi.

Çok geçmiş olsun

Bildiğim kadarıyla tek taraflı kazada değer kaybı alamıyorsunuz. Kusurlu olan taraf ve ya kusuru sizden fazla olan kişinin sigortasından alınıyor diye biliyorum, yanılmıyor isem.. Sigorta şirketide köpekten para isteyemeyeceğine göre :D

Forumda sigortacı abiler varsa net cevap verirler, olmadı herhangi bir sigorta firmasını arayarakta bilgi alabilirsiniz

büyük geçmiş olsun
Merhabalar geçen d100 karayolunda giderken gece saatlerinde aniden önüme cüsseli bir köpek çıktı ve birazda hızlıydım. Biraz frene basıp vurmak zorunda kaldım. Araçta ciddi hasar oluştu.

Kasko tarafından serviste yaptırılmasına karar verdim. Aracın değer kaybını almama imkan var mı ? Verilen kaza raporunda hiç bir tarafıma hiçbir kusur verilmedi.

Çok geçmiş olsun

Bildiğim kadarıyla tek taraflı kazada değer kaybı alamıyorsunuz. Kusurlu olan taraf ve ya kusuru sizden fazla olan kişinin sigortasından alınıyor diye biliyorum, yanılmıyor isem.. Sigorta şirketide köpekten para isteyemeyeceğine göre :D

Forumda sigortacı abiler varsa net cevap verirler, olmadı herhangi bir sigorta firmasını arayarakta bilgi alabilirsiniz

Teşekkür Ederim çok bugün görüşeyim bir ama haklısınız sanırım:)

Geçmiş olsun, umarım airbag açmamıştır. Araçta değer düşmese de airbag açılması satarken sorun çıkarıyor.

Geçmiş olsun , ben karsi tarafin 8/8 kusurlu oldugu bir kaza yasadim aracimin sol far sol camurluk ve on tampon degisti sizinde icerde sorun yoksa bunlar degisecek sanirim bana deger kaybi basvurumda kanunen plastik parcalarin degsimesi deger kaybina girmez dendi bir kac yere sordum dogruladilar yani degil kopek duvar vs karsinizda bir muhattap yani kaskonuzun muhattapi olsa dahi plastik aksam degisimi deger kaybina gormiyormus ustelik 4.600 tl taramer de gozukmesinreragmen cok sacmaa luks bir aracin bir tamponu bir fari cok yuksek bedelller bunlarda ayni sekilde alamiyor oyleyse .

Değer kaybini sadece saç kaporta akşamı için veriliyor diye biliyorum ve verilen rakamlarda uğraşmaya degmeyecek tipte rakamlar.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri