Konya'da Niğde gazozu molası:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan utku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

utku

Utku GÜLOĞLU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Geçtiğimiz hafta 3 gün iş nedeniyle Konya'daydım. Sanayide 2 toplantı arasında bir simitçiye uğradık, abla ne içersiniz diye sordu, ben de soda istedim. Abla nereden anladı bilmem Niğde gazozunu merak ettiğimi, sordu; Niğde Gazozu da var içer misiniz diye!! Hemen atladım tabi, bir de aracımla ikisini fotoğrafladım. Buyurun:eyv

i6317790_18102012853.jpg

Afiyet olsun, hep merak etmişimdir bir türlü içemedim. :)

Afiyet Olsun Abi, Ula Ne Gazoz'muş Bir Bize Denk Gelmedi :cool:

Konyaya gelmişsin haberim yok :soru

Afiyet olsun.

Konyaya gelmişsin haberim yok :soru
Gökhan kardeşim, inan sabahın 8'inde otelden bir çıkıyorum, akşam 6 oluyor kendimi otele zor atıyorum. O kadar yorucuydu ki nlatamam. Zaten çarşamba önce Eskişehir'e uğradım, 2 firma ziyaret ettim oradan da Konya'ya yola çıktım. Akşam saat 6'da Konya'daydım. Yemeği Cemo'da halledip otele gidip kendimi yatağa zor attım. Perşembe zaten baya yoğundu, Cuma da iş bitiminde yola çıktım direk. Artık daha sık gelicem Konya'ya, mutlaka görüşürüz:eyv

Afiyet Olsun

Afiyet olsun. :)
Bİzim de burada ufuk gazozu var. :)
Kapıştırak mı :D
Gerçi niğde gazozunun yeri ayrı, konyadayken az içmezdim :)

Afiyet olsun. Niğde gazozu candır.

Gökhan kardeşim, inan sabahın 8'inde otelden bir çıkıyorum, akşam 6 oluyor kendimi otele zor atıyorum. O kadar yorucuydu ki nlatamam. Zaten çarşamba önce Eskişehir'e uğradım, 2 firma ziyaret ettim oradan da Konya'ya yola çıktım. Akşam saat 6'da Konya'daydım. Yemeği Cemo'da halledip otele gidip kendimi yatağa zor attım. Perşembe zaten baya yoğundu, Cuma da iş bitiminde yola çıktım direk. Artık daha sık gelicem Konya'ya, mutlaka görüşürüz:eyv
geldiginde haberim olsun ben köyde oturuyorum ama dukkanın ihtiyacları ıcın sık sık gider gelirim..

Geri