Kontak kapalıyken teybi açsam bile bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor. Bunu önlemenin bir yolunu forumdan biri paylaşmıştı bulamadım. Bilen var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yontemi kontagi calistirmak saka bir yana teybi acik unutup evinize giderseniz sabah arabayi tekrar calistirabilin diye var bu sistem kapatmanin bir yontemi oldugunu sanmiyorum
Kontak kapalıyken teybi açsam bile bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor. Bunu önlemenin bir yolunu forumdan biri paylaşmıştı bulamadım. Bilen var mı ?
Kontak kapalıyken sistemi yirmi dakika boyunca kullanabilirsiniz.
Bir yirmi dakika daha kullanabilmek için açma kapama düğmesine tekrar basmak gerekiyor.
yöntemi var.kart takılı araç çalışmazken vitesİ 1 e atıp,debriyaja basmadan 10 saniye süreyle start tuşuna basılı tutun .teyp kapanmadan çalışmaya devam edecektirYontemi kontagi calistirmak saka bir yana teybi acik unutup evinize giderseniz sabah arabayi tekrar calistirabilin diye var bu sistem kapatmanin bir yontemi oldugunu sanmiyorum