Kontak anahtarı neden sıkışır?

ardadrmz

Arda Durmaz, T.C Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
06-Ankara
merhaba arkadaşlar .akşam akşam aksilikler üstümde yine.kontak anahtarım takılı kaldı gram oynamıyor yerinden nedeni ne olabiir..
belki açık yer bulurum diye sanayiye göturdum şansıma buldum bıryer oda söktü kontağı geri takamadı çıldırmak üzereyim.bilen bi ustasını çağıracak iftardan sonra bakalım hayırlısı.2 saattliğine arabasına el koydum bende:eyvcitroen bx devrilmeme garantısı olan arabahehek

merhaba arkadaşlar .akşam akşam aksilikler üstümde yine.kontak anahtarım takılı kaldı gram oynamıyor yerinden nedeni ne olabiir..
belki açık yer bulurum diye sanayiye göturdum şansıma buldum bıryer oda söktü kontağı geri takamadı çıldırmak üzereyim.bilen bi ustasını çağıracak iftardan sonra bakalım hayırlısı.2 saattliğine arabasına el koydum bende:eyvcitroen bx devrilmeme garantısı olan arabahehek

Yayı kırmışsındır:tony

Yayı kırmışsındır:tony

bılmıyorum abı artık ya..bılmıyorum demeyı bılmeyen bı mılletız bız. yıne sahıt oldum buna ustanın, sozde ustanın oglundada sprıng varmısta onunkı de,takılı kalmışta.kendı sokup yapmıs söktuğu seyı geri takamadı varmı boyle bırsey .yarın sabah 9 da teslım alcam..

​Geçmiş olsun bx'e el koysaydın bari ceza olarak:tony

Arda bence bunlar bir sinyal sen değiştir arabayı artık :D

Açmış birde yapamamış helal o ustaya şaka gibi:d

Arda bence bunlar bir sinyal sen değiştir arabayı artık :D
evet aynı yorumları alıyorum bu aralar .muayene yaptırıp satmayı düşünüyorum bakalım:)nasıl vazgecerim r9 dan onu bılmıyorum amaqw

Alla Gönlüne göre versin bence bir araba masraf çıkarmaya başlıyorsa gözden çıkarmanın vakti gelmiş demektir

Geçmiş olsun kardeşim,başka ustaların söküpte toplayamadığı çok makina topladım bu zamana kadar,sahtelerimden sakınınız...:)

Geri