Komik geldi bana dostlar (tam kafa ütüsü)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaRaHaN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Almanya - Gana maçı devre arasında nette gezerken karşılaşmamla kahkaha atmam bir oldu eğer sebep buysa ilanın amaçına ulaşmış bakalım siz ne diyeceksiniz dostlar hehe

ilan da bu :
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...50-tl-iletisim-0-535-4900015-166810186/detay/

10474901_248024545394892_8084037050994184801_n.jpg

bişi anlamadım desem yeridir :D

Baki iş için şehri bu kostümle turladığını hayal et .... Sonra da şu kelimeleri aklına getir "Eşhedü en la ilahe ..." hehe hehe hehe

Baki iş için şehri bu kostümle turladığını hayal et .... Sonra da şu kelimeleri aklına getir "Eşhedü en la ilahe ..." hehe hehe hehe

hehe hehe hehe alemsin abi yaw valla ahahahahah :D

ıronman tarikatı :))

Gece gece hepimiz iyi güldük ama önemli olan bu :eyv

26 RS in sürücü koltuğuna bu şekilde oturup Eskişehir'i turladığını hayal ettim de... :D

26 RS in sürücü koltuğuna bu şekilde oturup Eskişehir'i turladığını hayal ettim de... :D

Abi ben hayal etmenin ötesine geçtim ve sabah aradım. Ürünü aldım ve kargo adresine yolladım güle güle giy abi :) bundan sonra Fkangoo da ironman zırhı ile donandın hehe hatta iş yerinde gelen makineleri bu kostümle üstün kirlenmeden rahat rahat yapıcaksın hehe

Adamlar profesyonellikten bahsediyor ama daha cümle kurmasını bilmiyor 2.750 tl yi ona vereceğime 10 gün 5 yıldız tatil yaparım :D

Geri