Koltuk seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan locesto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Koltuklar uyum sağlarsa neden olmasın Renault un rs lerde kullandığı marka

koltuklar çok güzel duruyor araçtada çok güzel duracaktır ancak orjinal recaro oldugunu zannetmiyorum bunu düşünerek alınmalı ama fiyat vs de uygun geldi bana. iyi bayramlar :)

koltuklar çok güzel duruyor araçtada çok güzel duracaktır ancak orjinal recaro oldugunu zannetmiyorum bunu düşünerek alınmalı ama fiyat vs de uygun geldi bana. iyi bayramlar :)

replika olduğunu düşünüyorum ama bu fiyata istediğim performansı yakalarmıyım bilemiyorum aslında benim için rahatlık ön planda olsada görsellikte önemli tabiki

Koltuklar güzel görünüyor

replika olduğunu düşünüyorum ama bu fiyata istediğim performansı yakalarmıyım bilemiyorum aslında benim için rahatlık ön planda olsada görsellikte önemli tabiki

görsellik olarak gerçekten güzel duruyor imkan varsa yerinde bakılırsa baya fikir verir rahatlık konusunda

görsellik olarak gerçekten güzel duruyor imkan varsa yerinde bakılırsa baya fikir verir rahatlık konusunda

bayram sonrası gidip yerinde inceleyeceğim sizlerede buradan bilgi paylaşımı yaparım

nxnntz.jpg

Replika takmak yerine myracing space tarzı uygun fiyatlı markalar tercih edilebilir

nxnntz.jpg

Replika takmak yerine myracing space tarzı uygun fiyatlı markalar tercih edilebilir

verdiğiniz örnek de çok güzel elbette düşünlebilir ;) aslında benim düşüncem nisanda aracımı motor hariç komple sıfırdan toplamak aracı almaktaki amacımda buydu zaten şimdiden aracı toplarken sıfırlayacağım malzemeleri toplayarak en son kaporta ve boyadan çıkarken topladığım tüm malzemelerle bambaşka bir araç yaratmak ve buna koltuklardan başladım nedense :)

çok temiz orjınal bi flash 1.7 düşürüp aksesuarlarla koltukla modifiye edilse daha iyi olur.

rainbowa pek yakışmaz diye düşünüyorum. koltuklarda orjınal değil

bunun yerine çıkma başka markalar bakabilirsin.

Geri