Koltuk kiri için önerisi olan

salvador03

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Koltuklar çok kirli islak mendille siliyorum yne ayni ilk günkü temizligine ulasmak icin ürün önerebilcek olan var mi

8zYZDk.webp

Merhaba dün uyguladım ve memnun kaldım Asprin diye bir marka var orjinalini bulun ve lekeli bölgeyi sıkın ve oval oval silin sonra ıslak bez ile durulayın kurumasını bekleyin sonuç alacaksınız.ben çok memnun kaldım deniz tuzlu su lekelerini bile çıkarttı.

Bimde satilan kirmizi kutulu asprin mi

evet doğru

turtle wax sonax gibi markaların ürünleri de var.

Ben aspirin ile sildim çok memnun kaldım. Bu uygulamadaki tek sorun bi süre koltukların ıslak/nemli kalması. Ama sonax marka temizleyici uyguladığımda 5 dakika sonra ıslak veya nemli bir durum kalmadı. Temizlik olarak ikisi de aynı mükemmel sonucu verdi. Siz hangisini seçerseniz onu yapın. Sonuç aynı ama ıslaklık durumuna göre uygulama malzemesini seçin derim.

Koltugu silme yikama islemi sonrasi makina ile vakimlama yapmazsaniz temizlikte basarili olamazsiniz. Bende yikama makinasi vardi evde, icine internetten atas vinet yada valet pro carpet cleaner bulup makinaya ekleyerek temizlik isleminde ilk gunku temizlik yakalanabilir.

Nerden bulalim koltuk yikama makinasini kardeş:))

Nerden bulalim koltuk yikama makinasini kardeş:))
İkinci el alabilirsin. Hem genelde bu halı yıkama makinelerini bir hevesle alıp çok az kullanıyor millet. Ben ikinci el aldım mesela. 150-300 lira arası markalı makineler var.

Bende bir zamanlar çok araştırmıştım ama arkadaşın dediği gibi makina ile çektirmezsen tekrardan kusma yapıyormuş. Bende bir yer ile anlaşmıştım 100 tlye yaptırmıştım bayada memnun kaldım açıkcası 5 ay geçti hala çok iyi durumdalar.

Geri