Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Clio 5 araçlar için yetkili bayilerde satılan orjinal kılıflar var diyorlar. Alan, kullanan var mı ? ya da dışarıda kılıf yaptıranlar önerilerini paylaşabilirler mi ?
Merhaba. Clio 5 araçlar için yetkili bayilerde satılan orjinal kılıflar var diyorlar. Alan, kullanan var mı ? ya da dışarıda kılıf yaptıranlar önerilerini paylaşabilirler mi ?
2013 yılında sıfır clio almıştım, sanayide tüm koltuklara özel dikme kılıf yaptırdım. Çok başarılı olmuştu. O zamanlar 250 TL gibi bir rakam vermiştim.
2013 yılında sıfır clio almıştım, sanayide tüm koltuklara özel dikme kılıf yaptırdım. Çok başarılı olmuştu. O zamanlar 250 TL gibi bir rakam vermiştim.
Sedat U. Onbaşım merhaba, ben penye kılıf tercih ettim. Şu salgın günlerinde sık sık söküp yıkandıktan sonra geri takıyorum ve de çok memnunum. Yalnız yerine oturtmak için koltuk kenarlarına sıkıştırıyorsun ama kullanırken bazen yerinden kurtuluyor ve buruşuyor; buna katlanırsan sorun yok.