Kolombiya'dan 9 Manzaraları....

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
[video=youtube;3GWNHBhwwzs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3GWNHBhwwzs[/video]​

Yav Alacam Bir R9 Yada Flash Abim Bu Nedir Yav hehe

[video=youtube;3GWNHBhwwzs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3GWNHBhwwzs[/video]​
hehe
bak bak kerem abıme bak r9 paylaşıyor biliyordum içinde bir r9 cu olduğunuhehe

kerem abi 5.00 daki gts tamponu, panjuru, farını komple bulabilirmiyiz acaba..böyle paylaşıyosun beni benden alıyosun:slc

serhan abi senden süper r9 cu olurbak demedi deme :eyv

Neyse Antalyaya Geldiğimde Bir Springin Direksiyonuna Oturayım Ben Ozaman Bir Düşünürüz O Direksiyonda Br Görelim Kendimizi Bir Resim Şart Olur Ozaman

Neyse Antalyaya Geldiğimde Bir Springin Direksiyonuna Oturayım Ben Ozaman Bir Düşünürüz O Direksiyonda Br Görelim Kendimizi Bir Resim Şart Olur Ozaman

geldiğnde oturcaktın işte hehezararın neresınden dönersen kar demişler oldu bu iş:aytuğ

kerem abi 5.00 daki gts tamponu, panjuru, farını komple bulabilirmiyiz acaba..böyle paylaşıyosun beni benden alıyosun:slc

buluruzda önce diyorum mevcut 1-2 basit sorunu çözsekte sıra onlara sonra gelse
;)

abicim sen niye döndünki sahi İstanbul'a aklının 3/4'ü burada kaldı sanki gel yerleş Akdenize yaw:tony

Adamlar yapıyor valla helal olsun.:eyvYanlız ben Arjantin biliyordum bunları demekki değelmişhehe

geldiğnde oturcaktın işte hehezararın neresınden dönersen kar demişler oldu bu iş:aytuğ
Geldiğimde Oturucaz Artık :eyv hehe

buluruzda önce diyorum mevcut 1-2 basit sorunu çözsekte sıra onlara sonra gelse
;)

abicim sen niye döndünki sahi İstanbul'a aklının 3/4'ü burada kaldı sanki gel yerleş Akdenize yaw:tony
Yaw Abim Çelme Aklımı Beden İstanbulda Akıl Antalyada O Şekil Yaşıyoz hehe

Geri